Рецепт Печиво з родзинками з житнього борошна фото

Печиво з родзинками з житнього борошна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Житнє борошно
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Печиво

Пропоную рецепт простого, але смачного печива із житнього борошна. Така випічка вважається корисною і її часто включають в дитяче меню. Ізюм надає смак і солодкість печінкою, спробуйте.

Рецепт простий, головне зробити потрібну консистенцію тесту, воно повинно бути м'яким, але відставати від рук. Кількість борошна коригуємо в процесі.

Печиво виходить помірно солодким.

  • Борошно житнє - 1, 5 склянки
  • Борошно пшеничне - 0, 5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Ізюм - 2 Ст. Ложки
  • Сода гашене - 1 щіпка
печиво з родзинками з житнього борошна - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
печиво з родзинками з житнього борошна - фото крок 2
Яйця вбиваємо в миску і додаємо цукор.
печиво з родзинками з житнього борошна - фото крок 3
Кладемо шматочок м'якого масла.
печиво з родзинками з житнього борошна - фото крок 4
Збиваємо все до однорідної консистенції.
печиво з родзинками з житнього борошна - фото крок 5
Насипаємо 2 види борошна, додаємо гашену соду і замішуємо тісто.
печиво з родзинками з житнього борошна - фото крок 6
У тісто кладемо родзинки і перемішуємо.
печиво з родзинками з житнього борошна - фото крок 7
Духовку розігріваємо. Деко покриваємо папером для випічки. Робимо кругле печиво і викладаємо на деко в шаховому порядку. Випікаємо 15 хвилин при температурі 180-190 градусів.
печиво з родзинками з житнього борошна - фото крок 8
Печиво з родзинками готове, приємного чаювання!

Схожі рецепти