Рецепт Печиво з родзинками з житнього борошна фото

Печиво з родзинками з житнього борошна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Житнє борошно
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

Пропоную рецепт простого, але смачного печива із житнього борошна. Така випічка вважається корисною і її часто включають в дитяче меню. Ізюм надає смак і солодкість печінкою, спробуйте.

Опис приготування:

Рецепт простий, головне зробити потрібну консистенцію тесту, воно повинно бути м'яким, але відставати від рук. Кількість борошна коригуємо в процесі.

Печиво виходить помірно солодким.

  • Борошно житнє - 1, 5 склянки
  • Борошно пшеничне - 0, 5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Ізюм - 2 Ст. Ложки
  • Сода гашене - 1 щіпка
печиво з родзинками з житнього борошна - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
печиво з родзинками з житнього борошна - фото крок 2
Яйця вбиваємо в миску і додаємо цукор.
печиво з родзинками з житнього борошна - фото крок 3
Кладемо шматочок м'якого масла.
печиво з родзинками з житнього борошна - фото крок 4
Збиваємо все до однорідної консистенції.
печиво з родзинками з житнього борошна - фото крок 5
Насипаємо 2 види борошна, додаємо гашену соду і замішуємо тісто.
печиво з родзинками з житнього борошна - фото крок 6
У тісто кладемо родзинки і перемішуємо.
печиво з родзинками з житнього борошна - фото крок 7
Духовку розігріваємо. Деко покриваємо папером для випічки. Робимо кругле печиво і викладаємо на деко в шаховому порядку. Випікаємо 15 хвилин при температурі 180-190 градусів.
печиво з родзинками з житнього борошна - фото крок 8
Печиво з родзинками готове, приємного чаювання!

Схожі рецепти