Печиво з родзинками з житнього борошна
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт простого, але смачного печива із житнього борошна. Така випічка вважається корисною і її часто включають в дитяче меню. Ізюм надає смак і солодкість печінкою, спробуйте.
Рецепт простий, головне зробити потрібну консистенцію тесту, воно повинно бути м'яким, але відставати від рук. Кількість борошна коригуємо в процесі.
Печиво виходить помірно солодким.
- Борошно житнє - 1, 5 склянки
- Борошно пшеничне - 0, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 70 грам
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Ізюм - 2 Ст. Ложки
- Сода гашене - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти.
Яйця вбиваємо в миску і додаємо цукор.
Кладемо шматочок м'якого масла.
Збиваємо все до однорідної консистенції.
Насипаємо 2 види борошна, додаємо гашену соду і замішуємо тісто.
У тісто кладемо родзинки і перемішуємо.
Духовку розігріваємо. Деко покриваємо папером для випічки. Робимо кругле печиво і викладаємо на деко в шаховому порядку. Випікаємо 15 хвилин при температурі 180-190 градусів.
Печиво з родзинками готове, приємного чаювання!