Печиво з житнього борошна з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Корисне і смачне печиво з житнього борошна з сиром можна приготувати до чаю або на роботу. Простий рецепт приготування знадобиться будь-якій господині. Дивіться його і зберігайте в кулінарній книзі!
Житнє борошно дуже специфічна на смак, але з неї виходить дуже цікава випічка. Щоб печиво було смачним і не дуже твердим, ми додаємо сир. Сир може бути домашнім або магазинним, підійде і сирна маса. Подивіться, як приготувати печиво з житнього борошна з сиром, і приступайте! У тісто можете ще додати в кунжут або мак.
- Житнє борошно - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 30 грам
- Сир - 100 грам
- Розпушувач - 10 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти.
Яйця збийте з цукром. Зручно це робити віночком або навіть міксером. Потрібно, щоб цукор розчинився.
Потім в яйце додайте сир, розм'якшене вершкове масло, розпушувач. Гарненько перемішайте.
Потім додайте борошно і ретельно вимішайте тісто.
Підготуйте лист: застелите його пергаментом або фольгою, змастіть маслом.
Сформуйте круглі печива, викладіть на деко.
Сформуйте круглі печива, викладіть на деко.
Можете збити жовток і змастити ним печиво. А потім посипте кунжутом, маком або насінням.
Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 20.
Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 20.
Готове печиво з житнього борошна з сиром подавати можете до чаю, кави або з молоком. Смачного!