Печиво з розмарином і волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування печива у формі сердечок до 14 лютого з волоськими горіхами, розмарином і ваніллю.
Розігріти духовку до 150 градусів.
Змішати борошно, горіхи, розмарин і сіль у великій мисці.
Збити масло і цукор міксером на середній швидкості, близько 3 хвилин. Додати ваніль. Зменшити швидкість і додати суміш борошна, збивати близько 3 хвилин.
Викласти тісто на аркуші для випічки, розкачати в коло товщиною 6 мм, діаметром 30 см. Охолодити тісто близько 30 хвилин.
Вирізати печиво, використовуючи різак в формі серця або формочки. Прикрасити кондитерським цукром. Випікати печиво до золотистого кольору, від 15 до 18 хвилин. Дати охолонути на аркуші для випічки.
Печиво може зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 5 днів.
- Розмарину - 1 1/2 чайних ложки
- Солі - 1/2 чайних ложки
- Цукрового піску - 1/4 склянки
- Екстракту ванілі - 1 Чайна ложка
Змішати борошно, горіхи, розмарин і сіль у великій мисці.
Збити масло і цукор міксером на середній швидкості, близько 3 хвилин. Додати ваніль. Зменшити швидкість і додати суміш борошна, збивати близько 3 хвилин.
Викласти тісто на аркуші для випічки, розкачати в коло товщиною 6 мм, діаметром 30 см. Охолодити тісто близько 30 хвилин.
Вирізати печиво, використовуючи різак в формі серця або формочки. Прикрасити кондитерським цукром. Випікати печиво до золотистого кольору, від 15 до 18 хвилин. Дати охолонути на аркуші для випічки.
Печиво може зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 5 днів.