Рецепт Печиво з розмарином і волоськими горіхами фото

Печиво з розмарином і волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Зелень , Горіхи , Розмарин
Пісні страви , Веганські страви
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День закоханих
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 40
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування печива у формі сердечок до 14 лютого з волоськими горіхами, розмарином і ваніллю.

Опис приготування:

Розігріти духовку до 150 градусів.

Змішати борошно, горіхи, розмарин і сіль у великій мисці.

Збити масло і цукор міксером на середній швидкості, близько 3 хвилин. Додати ваніль. Зменшити швидкість і додати суміш борошна, збивати близько 3 хвилин.

Викласти тісто на аркуші для випічки, розкачати в коло товщиною 6 мм, діаметром 30 см. Охолодити тісто близько 30 хвилин.

Вирізати печиво, використовуючи різак в формі серця або формочки. Прикрасити кондитерським цукром. Випікати печиво до золотистого кольору, від 15 до 18 хвилин. Дати охолонути на аркуші для випічки.

Печиво може зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 5 днів.


  • Розмарину - 1 1/2 чайних ложки
  • Солі - 1/2 чайних ложки
  • Цукрового піску - 1/4 склянки
  • Екстракту ванілі - 1 Чайна ложка
Розігріти духовку до 150 градусів.

Змішати борошно, горіхи, розмарин і сіль у великій мисці.

Збити масло і цукор міксером на середній швидкості, близько 3 хвилин. Додати ваніль. Зменшити швидкість і додати суміш борошна, збивати близько 3 хвилин.

Викласти тісто на аркуші для випічки, розкачати в коло товщиною 6 мм, діаметром 30 см. Охолодити тісто близько 30 хвилин.

Вирізати печиво, використовуючи різак в формі серця або формочки. Прикрасити кондитерським цукром. Випікати печиво до золотистого кольору, від 15 до 18 хвилин. Дати охолонути на аркуші для випічки.

Печиво може зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 5 днів.

Схожі рецепти