Рецепт Печиво «Мазурка» з волоськими горіхами фото

Печиво «Мазурка» з волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Горіхи , Грецькі горіхи
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 20-30
Час приготування: 45 хв.

Горіхове печиво"Мазурка" дуже апетитне! Завдяки наповнювачів з горіхів і сухофруктів має насичений смак. Рецепт приготування максимально простий. Спробуйте!

Опис приготування:

Печиво"Мазурка" досить щільне. Смак і солодкість надають горіхи з сухофруктами. Підійде до домашнього чаювання. Чим більше горіхів і сухофруктів, тим випічка смачніше. Горіхи і сухофрукти можна вибирати на свій смак і готувати різноманітні варіанти.

  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Борошно цільнозернове - 200 грам
  • Сода гашене - 0, 5 чайних ложки
  • Горіхи волоські - 1 Склянка
  • Чорнослив - 0, 5 склянки
  • Ізюм - 0, 5 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
печиво
Підготуємо інгредієнти.
печиво
У миску відправляємо яйця, цукор і сіль. Все збиваємо.
печиво
Насипаємо борошно, додаємо гашене соду або розпушувач. Замішуємо тісто.
печиво
Додаємо колоті волоські горіхи.
печиво
Ізюм і нарізану шматочками курагу заливаємо на пару хвилин окропом.
печиво
Воду зливаємо і додаємо в тісто сухофрукти. Все перемішуємо.
печиво
Тісто перекладаємо на деко покритий пекарської папером і вирівнюємо шар. Випікаємо при температурі 180 градусів близько 30 хвилин.
печиво
Тепле печиво нарізаємо невеликими ромбами або смужками і подаємо до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти