Печиво «Мазурка» з волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Горіхове печиво "мазурка" дуже апетитне! Завдяки наповнювачів з горіхів і сухофруктів має насичений смак. Рецепт приготування максимально простий. Спробуйте!
Печиво "мазурка" досить щільне. Смак і солодкість надають горіхи з сухофруктами. Підійде до домашнього чаювання. Чим більше горіхів і сухофруктів, тим випічка смачніше. Горіхи і сухофрукти можна вибирати на свій смак і готувати різноманітні варіанти.
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Борошно цільнозернове - 200 грам
- Сода гашене - 0, 5 чайних ложки
- Горіхи волоські - 1 Склянка
- Чорнослив - 0, 5 склянки
- Ізюм - 0, 5 склянки
- Сіль - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти.
У миску відправляємо яйця, цукор і сіль. Все збиваємо.
Насипаємо борошно, додаємо гашене соду або розпушувач. Замішуємо тісто.
Додаємо колоті волоські горіхи.
Ізюм і нарізану шматочками курагу заливаємо на пару хвилин окропом.
Воду зливаємо і додаємо в тісто сухофрукти. Все перемішуємо.
Тісто перекладаємо на деко покритий пекарської папером і вирівнюємо шар. Випікаємо при температурі 180 градусів близько 30 хвилин.
Тепле печиво нарізаємо невеликими ромбами або смужками і подаємо до столу. Приємного чаювання!