Рецепт Печиво «Мазурка» фото

Печиво «Мазурка»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти , Сухофрукти
Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Печиво"Мазурка" складається з найкорисніших інгредієнтів. Його основу складають сухофрукти, які можна підбирати за власним бажанням. Таке печиво вживають в їжу люди, sledyashtie для figuroy.

Опис приготування:

Якщо вам стало цікаво, як приготувати печиво"Мазурка" , то цей рецепт вам точно підійде. Також він стане в нагоді тим, хто не любить витрачати багато свого особистого часу на приготування їжі. Якщо ви дотримуєтеся правильного харчування, то такі солодощі повинні бути на вашому столі якомога частіше!

  • Горіхи волоські - 1 Склянка
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Ізюм - 1 Склянка
  • Чорнослив - 1 Склянка
  • Мандарин сушений - 2-3 штук
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Борошно пшеничне - 2/3 склянки
печиво
У піалку вбийте сирі курячі яйця. Туди ж всипте весь цукровий пісок. Гарненько розітріть яйця з цукром, поки маса не побіліє.
печиво
Всі вибрані вами сухофрукти поріжте на дрібні шматочки, промийте їх і висушіть. Особливо важливо нарізати великий родзинки, інакше в духовці він збільшиться в розмірах і підгоратиме. Додайте до всіх решти інгредієнтів рубані волоські горіхи.
печиво
Ретельно перемішайте всі інгредієнти, викладіть їх на силіконовий килимок або ж на деко, застелене пергаментом для випічки. Розрівняйте інгредієнти, надаючи їм будь-яку зручну для вас форму.
печиво
Поставте блюдо в заздалегідь розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку. Запікайте печиво близько п'ятнадцяти хвилин. Уважно стежте за тим, щоб воно не підгоріло. Готове печиво дістаньте, остудіть і наріжте на трикутники.

Схожі рецепти