Печиво «Мазурка»
(покроковий рецепт з фото)
Печиво "мазурка" складається з найкорисніших інгредієнтів. Його основу складають сухофрукти, які можна підбирати за власним бажанням. Таке печиво вживають в їжу люди, sledyashtie для figuroy.
Якщо вам стало цікаво, як приготувати печиво "мазурка", то цей рецепт вам точно підійде. Також він стане в нагоді тим, хто не любить витрачати багато свого особистого часу на приготування їжі. Якщо ви дотримуєтеся правильного харчування, то такі солодощі повинні бути на вашому столі якомога частіше!
- Горіхи волоські - 1 Склянка
- Цукор - 1/2 склянки
- Ізюм - 1 Склянка
- Чорнослив - 1 Склянка
- Мандарин сушений - 2-3 штук
- Куряче яйце - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 2/3 склянки
У піалку вбийте сирі курячі яйця. Туди ж всипте весь цукровий пісок. Гарненько розітріть яйця з цукром, поки маса не побіліє.
Всі вибрані вами сухофрукти поріжте на дрібні шматочки, промийте їх і висушіть. Особливо важливо нарізати великий родзинки, інакше в духовці він збільшиться в розмірах і підгоратиме. Додайте до всіх решти інгредієнтів рубані волоські горіхи.
Ретельно перемішайте всі інгредієнти, викладіть їх на силіконовий килимок або ж на деко, застелене пергаментом для випічки. Розрівняйте інгредієнти, надаючи їм будь-яку зручну для вас форму.
Поставте блюдо в заздалегідь розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку. Запікайте печиво близько п'ятнадцяти хвилин. Уважно стежте за тим, щоб воно не підгоріло. Готове печиво дістаньте, остудіть і наріжте на трикутники.