Печиво з розмарином і горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Розмарин найчастіше додаю до м'ясних страв, а ось солодку випічку з ним готують рідко. Поділюся рецептом смачної і простий солодкої випічки, як приготувати печиво з розмарином і горіхами.
Використовуйте свіжий розмарин для випічки. Печиво виходить дуже ароматне і смачне. Готове печиво подавайте після охолодження, можете зберігати його в пластиковому контейнері кілька днів. Без урахування охолодження тесту готується печиво дуже швидко.
- Вершкове масло - 360 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Розмарин свіжий - 1 штука
- Лимонний екстракт - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 2 3/4 склянки
- Кедрові горіхи - 1/4 склянки
1. Видаліть листя розмарину зі стебла, подрібніть листя. Має вийти 2 чайні ложки подрібненого розмарину.
2. Змішайте в мисці з допомогою міксера цукор і вершкове масло до отримання легкої повітряної маси.
3. Додайте в миску розмарин, сіль і лимонний екстракт.
4. Додайте в миску борошно і ретельно перемішайте.
5. Помістіть тісто на пергамент і поверніть його в формі ковбаски, покладіть форму в холодильник мінімум на 1 час, але краще на 1, 5-2 дня.
6. Поріжте охолоджене тісто скибочками по ½ см.
7. Помістіть скибочки тесту на деко для випікання, покладіть на кожну скибочку по 5 kedrovиh Горішки, посипте невеликою кількістю цукру.
8. Розігрійте духовку до 175 градусів, поставте деко з печивом в духовку і випікайте протягом 8 хвилин. Остудіть печиво і подавайте до столу.