Рецепт Сирне печиво з журавлиною і розмарином фото

Сирне печиво з журавлиною і розмарином
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Ягоди, Молочні продукти, Сир, Журавлина
Роздільне харчування
На полуденок, На швидку руку, Фуршет
Випічка, Печиво

Оригінальна закусочне печиво хочу запропонувати вам спробувати. Ви любите випічку з сиром? Це дуже смачно, на мій погляд, ситно і цікаво. А якщо додати сушені ягоди і трави, буде фантастика!

Покажу, як приготувати сирне печиво з журавлиною і розмарином всього за півгодини. Воно підійде і для перекусу, і для пікніка, і для фуршетного столу. Та й сам процес не викличе труднощів. Печеньки, до речі, можна надати будь-яку форму. Відмінний варіант для різноманітності, який я рекомендую на замітку.

  • Борошно - 2 склянки (приблизно)
  • Розпушувач - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 6 Ст. Ложок (заморожене)
  • Кефір - 3/4 склянки
  • Тертий сир - 3/4 склянки
  • Sushenaya Cranberries - 1/4 склянки
  • Розмарин - 1 Ст. Ложка
сирне печиво з журавлиною і розмарином - фото крок 1
1. У глибокій мисці з'єднайте просіяне борошно, розпушувач, сіль і цукор. Перемішайте і додайте заморожене вершкове масло, терте на тертці. Додайте щіпку розмарину і перемішайте.
сирне печиво з журавлиною і розмарином - фото крок 2
2. Влийте кефір, перемішайте.
сирне печиво з журавлиною і розмарином - фото крок 3
3. Розкачайте тісто на присипаної борошном поверхні. З'єднайте тертий сир з журавлиною. Присипте частиною сиру тісто і акуратно згорніть.
сирне печиво з журавлиною і розмарином - фото крок 4
4. Зверху присипте залишилася частиною сиру з журавлиною, знову згорніть і акуратно розкачайте тісто.
сирне печиво з журавлиною і розмарином - фото крок 5
5. Виріжте виїмками невеликі печива, викладіть на деко, застелене пергаментом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте хвилин 12-15 до готовності.

Схожі рецепти