Сирне печиво з журавлиною і розмарином
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальна закусочне печиво хочу запропонувати вам спробувати. Ви любите випічку з сиром? Це дуже смачно, на мій погляд, ситно і цікаво. А якщо додати сушені ягоди і трави, буде фантастика!
Покажу, як приготувати сирне печиво з журавлиною і розмарином всього за півгодини. Воно підійде і для перекусу, і для пікніка, і для фуршетного столу. Та й сам процес не викличе труднощів. Печеньки, до речі, можна надати будь-яку форму. Відмінний варіант для різноманітності, який я рекомендую на замітку.
- Борошно - 2 склянки (приблизно)
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Вершкове масло - 6 Ст. Ложок (заморожене)
- Кефір - 3/4 склянки
- Тертий сир - 3/4 склянки
- Sushenaya Cranberries - 1/4 склянки
- Розмарин - 1 Ст. Ложка
1. У глибокій мисці з'єднайте просіяне борошно, розпушувач, сіль і цукор. Перемішайте і додайте заморожене вершкове масло, терте на тертці. Додайте щіпку розмарину і перемішайте.
2. Влийте кефір, перемішайте.
3. Розкачайте тісто на присипаної борошном поверхні. З'єднайте тертий сир з журавлиною. Присипте частиною сиру тісто і акуратно згорніть.
4. Зверху присипте залишилася частиною сиру з журавлиною, знову згорніть і акуратно розкачайте тісто.
5. Виріжте виїмками невеликі печива, викладіть на деко, застелене пергаментом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте хвилин 12-15 до готовності.