Рецепт Печиво з розмарином фото

Печиво з розмарином
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Тісто, Зелень, Розмарин
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, На сніданок
Випічка, Печиво

Це печиво несолодке, його можна подавати замість хліба до перших і других страв. Зробити його легко, навіть не потрібно надавати форму. Візьміть на замітку рецепт, як приготувати печиво з розмарином.

Замісити тісто, потім ложкою або виделкою (можна навіть вручну) викладіть невелика кількість на деко і запікайте до готовності. Замість розмарину або на додаток можете додати твердий сир. Печиво можна їсти відразу після запікання або після охолодження.

  • Борошно - 2 склянки
  • Вершкове масло - 115 грам
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Сушений розмарин - 1 Чайна ложка (або свіжий 3 штуки)
  • Мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 1 Склянка
печиво з розмарином - фото крок 1
1. У миску викладіть борошно, додайте до неї розпушувач, сіль, розмарин (подрібнений), мелений перець, цукор.
печиво з розмарином - фото крок 2
2. Наріжте холодне вершкове масло і викладіть його в борошняну суміш.
печиво з розмарином - фото крок 3
3. Руками розітріть масло з борошном в крихту.
печиво з розмарином - фото крок 4
4. Влийте спершу ¾ склянки молока, потім перемішайте, по необхідності влийте молоко.
печиво з розмарином - фото крок 5
5. Тісто не повинно бути однорідним, перемішайте його гарненько.
печиво з розмарином - фото крок 6
6. На деко, застелене пергаментом, ложкою викладіть шматочки тіста.
печиво з розмарином - фото крок 7
7. Випікайте печиво в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 18-22 хвилин.
печиво з розмарином - фото крок 8
8. Подавайте печиво відразу або після охолодження.

Схожі рецепти