Печиво з розмарином
(покроковий рецепт з фото)
Це печиво несолодке, його можна подавати замість хліба до перших і других страв. Зробити його легко, навіть не потрібно надавати форму. Візьміть на замітку рецепт, як приготувати печиво з розмарином.
Замісити тісто, потім ложкою або виделкою (можна навіть вручну) викладіть невелика кількість на деко і запікайте до готовності. Замість розмарину або на додаток можете додати твердий сир. Печиво можна їсти відразу після запікання або після охолодження.
- Борошно - 2 склянки
- Вершкове масло - 115 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сушений розмарин - 1 Чайна ложка (або свіжий 3 штуки)
- Мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Молоко - 1 Склянка
1. У миску викладіть борошно, додайте до неї розпушувач, сіль, розмарин (подрібнений), мелений перець, цукор.
2. Наріжте холодне вершкове масло і викладіть його в борошняну суміш.
3. Руками розітріть масло з борошном в крихту.
4. Влийте спершу ¾ склянки молока, потім перемішайте, по необхідності влийте молоко.
5. Тісто не повинно бути однорідним, перемішайте його гарненько.
6. На деко, застелене пергаментом, ложкою викладіть шматочки тіста.
7. Випікайте печиво в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 18-22 хвилин.
8. Подавайте печиво відразу або після охолодження.