Печиво з імбиром
(покроковий рецепт з фото)
Я просто обожнюю ароматну випічку зі спеціями, а також з імбиром. Тут розповім, як приготувати печиво з імбиром по найшвидшому і простим рецептом. Печеньки будуть з цільними шматочками імбиру.
Вам може здатися дивним такий інгредієнт як меляса. Але це звичайна цукрова патока. Її можна знайти в багатьох магазинах. Але якщо у вас це не вийде, то просто замініть її густим медом.
На приготування печива піде всього 30 хвилин, так що сміливо беріться за справу.
- Борошно - 240 грам
- Сода - 2 чайних ложки
- Імбир сушений мелений - 2 чайних ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 165 грам
- Цукор - 120 грам
- Яйце - 1 штука (кімнатної температури)
- Меляса (чорна патока) - 30 мілілітрів
- Цукати імбирні - 60 грам
- Білий шоколад - За смаком
1
Розігрійте духовку до 180 градусів, деко вистеліть пекарської папером.
2
У мисці з'єднайте борошно, соду, мелений імбир, сіль і корицю, перемішайте.
3
У міксері збийте масло з цукром. Додайте туди яйце і мелясу, все перемішайте до однорідності.
4
На мінімальній швидкості міксера до масляної суміші потроху додавайте суху суміш. Коли тісто стане однорідним, додайте нарізані дрібно імбирні цукати.
5
Відриваючи по шматочку тесту, сформуйте невеликі кульки, за бажанням кожен додатково присипте цукром.
6
Помістіть кульки на деко і за бажанням злегка втисніть в кожен кульку по парі шматочків дрібно нарізаного білого шоколаду.
7
Випікайте печиво хвилин по 8, до того моменту, коли їх поверхня почне тріскатися. Перед подачею злегка остудіть випічку.