Імбирне печиво зі свіжим імбиром
(покроковий рецепт з фото)
Печиво, приготоване за цим рецептом, виходить дуже ароматним, завдяки використанню не сушеного, а свіжого імбиру. Пропоную дізнатися, як приготувати імбирне печиво зі свіжим імбиром.
Таке печиво відмінною підійде для чаювання. Воно виходить ароматним, з приємним пряним смаком. Звичайно ж, можна використовувати і сушений або мелений імбир, але зі свіжому смак буде дивовижний. До такого печінкою можна приготувати крем або морозиво на ваш розсуд. Читаємо покрокову інструкцію з фотографіями і приступаємо.
- Імбир - 100 грам
- Вершкове масло - 200 грам (або маргарину)
- Цукровий пісок - 150 грам
- Мед - 2, 5 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
- Розпушувач - ½ Чайних ложок
1. Корінь імбиру очищаємо і моєму, натираємо його на дрібній тертці.
2. Олія (маргарин) заздалегідь дістаємо з холодильника. Розм'якшене масло (маргарин) з'єднуємо з цукром і перемішуємо до отримання абсолютно однорідної маси. Додаємо яйця, рідкий мед і імбир, перемішуємо.
3. Борошно просіваємо, з'єднуємо з розпушувачем і всипаємо до решти маси, замішуємо тісто.
4. Отримане тісто скачуємо в кулю, загортаємо в харчову плівку і залишаємо відпочивати в холодному місці на 1 час.
5. Дістаємо охолоджене тісто, відщипуємо від нього шматочок, розгортаємо коло товщиною 1-1, 5 см. Формочкою видавлюємо печиво (або розрізаємо довільно).
6. Деко застилає папером для випічки або змащуємо маслом. Викладаємо на нього печиво, ставимо деко в духову шафу при температурі 180-200 градусів на 10 хвилин. Готове печиво перекладаємо в тарілку і охолоджуємо.