Печиво з імбиром і корицею
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите ароматну домашню випічку? Якщо так, то спеціально для вас хочу показати, як приготувати печиво з імбиром і корицею. Ласунам точно припаде до душі, спробуйте обов'язково повторити!
Печиво з ароматними спеціями можна пекти не тільки на Різдво, згодні? Цей рецепт дуже здорово доповнить вашу кулінарну скарбничку. Процес не здасться складним навіть для новачків на кухні, особливо з покроковими фото. Перед подачею за бажанням можете прикрасити печеньки глазур'ю.
- Борошно - 400 грам
- Борошно житнє - 80 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 2 чайних ложки
- Мелений імбир - 2 чайних ложки
- Мелена гвоздика - 1/2 чайних ложки (по бажанню)
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 220 грам
- Мед - 175 грам
1. Для приготування тіста з'єднайте обидва види борошна, соду і спеції. Все ретельно перемішайте. Окремо збийте яйця з цукром, туди ж додайте мед.
2. Вилийте рідкі інгредієнти в сухі і ретельно перемішайте. Готове тісто розділити на 3-4 частини, щоб зручніше було розгортати.
3. Кожен шматочок тонко розкачати. Виріжте виїмками або склянкою печеньки.
4. Розкладіть їх на деку, застеленому пергаментом. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте по 8-12 хвилин до рум'яності.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!