Рецепт Печиво «собача радість» фото

Печиво «собача радість»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Щоб задобрити символ наближається 2018 року, пропоную спекти смачне і розсипчасте печиво у вигляді солодкої цукрової кісточки. Особливо раді такому печінкою будуть діти, вони ж і допоможуть вам!

Опис приготування:

До зустрічі Нового року більшість з нас намагається приготувати не тільки смачні, але і цікаві за зовнішнім виглядом страви. 2018 рік за східним календарем - рік Собаки, так давайте ж задобрити символ року і спечемо смачні цукрові кісточки. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати печиво"Собача радість" , зможете ними не тільки поласувати, але і прикрасити ялинку.

  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Горіхи - 50 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Глазур цукрова - 1 штука (у мене готова)
печиво
Підготуємо горіхи, сухий, приберемо лушпиння. Горіхи можна використовувати будь-які, на свій смак.
печиво
Подрібнюємо горіхи в борошно за допомогою кавомолки.
печиво
У миску викладаємо м'яке вершкове масло, яйце, цукор звичайний і ванільний, сіль. Розтираємо до більш-менш однорідного стану.
печиво
Додаємо подрібнені горіхи і перемішуємо.
печиво
І додаємо борошно, змішану з розпушувачем.
печиво
І замішуємо м'яке тісто. Відправляємо його на 1 час в холодильник.
печиво
Розкачуємо тісто в прямокутний пласт товщиною 7-8 мм, це буде легко, адже тісто м'яке і з ним зручно працювати. Розмір пласта приблизно 28 см 20. І нарізаємо пласт на 20 смужок.
печиво
Беремо одну смужку тіста і з двох кінців робимо розрізи. І ось таким чином формуємо печиво у вигляді кісточки.
печиво
Викладаємо печиво на деко, застелене пергаментом і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку.
печиво
Випікаємо хвилин 20.
печиво
Покриваємо печива цукровою глазур'ю або посипаємо цукровою пудрою.
печиво
І отримуємо ось такі цукрові кісточки.

Схожі рецепти