Салат «царська радість»
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів морепродуктів пропоную смачний і простий салат. Завдяки наявності в ньому червоної ікри, салат отримав назву "царська радість" . Спробуйте!
Салат "царська радість" можна подати на будь-який святковий стіл. Він смачний і ситний. Готується елементарно просто і швидко. Прикрасьте салат до смаку і ваші гості оцінять блюдо гідно.
- Кальмар - 400 грам
- Крабові палички - 150 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Ікра червона - 70 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Кріп - 5 грам
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Кальмар очистіть від плівки, видаліть хорду і промийте холодною водою.
У каструлі доведіть воду до кипіння і викладіть очищений кальмар. Варіть 3 хвилини і витягніть. Після прохолоди.
Наріжте кальмар соломкою. Викладіть в миску.
Додайте крабові палички, нарізані соломкою.
Яйця зваріть круто, охолодити і очистити. Розділіть на жовток і білок. Жовток в салаті не знадобиться. Білок наріжте соломкою.
Викладіть в миску червону ікру.
Додайте нарізаний кріп.
Салат посоліть і поперчіть за смаком. Заправте майонезом.
Перемішайте всі інгредієнти.
Салат "царська радість" готовий. Подавайте до столу. Смачного!