Рецепт Печиво-сердечка з білим шоколадом фото

Печиво-сердечка з білим шоколадом
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Тісто , Шоколад
Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День закоханих
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 24
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Рецепт приготування святкового печива з глазур'ю з білого шоколаду.

Опис приготування:

Змішати борошно і сіль у мисці, відкласти в сторону.

Збити масло і цукор в мисці електричним міксером на середній швидкості. Додати ваніль, перемішати. Додати суміш борошна. Збити на низькій швидкості.

Викласти тісто на посипану борошном поверхню. Сформувати кулю, обернути в поліетилен і поставити в холодильник на 30 хвилин.

Розігріти духовку до 170 градусів. Розкачати тісто на посипаній борошном поверхні товщиною 6 мм. Вирізати сердечка за допомогою різака для печива. Викласти печиво на листи для випічки і запікати в духовці до світло-коричневого кольору, від 20 до 25 хвилин. Дати охолонути.

Тим часом розтопити шоколад в невеликій мисці, встановленої над каструлею з киплячою водою. Додати жир, збити віночком до отримання однорідної маси. Змастити охолоджене печиво шоколадною глазур'ю. Додати в залишилася глазур барвник і прикрасити печиво за бажанням.


  • Борошна - 3 1/2 склянки
  • Солі - 1/4 чайних ложки
  • Вершкового масла - 300 грам
  • Цукру - 1 Склянка
  • Екстракту ванілі - 1 Чайна ложка
  • Білого шоколаду - 450 грам(Крупно порезанного)
  • Рослинного жиру - 1/4 чайних ложки
Змішати борошно і сіль у мисці, відкласти в сторону.

Збити масло і цукор в мисці електричним міксером на середній швидкості. Додати ваніль, перемішати. Додати суміш борошна. Збити на низькій швидкості.

Викласти тісто на посипану борошном поверхню. Сформувати кулю, обернути в поліетилен і поставити в холодильник на 30 хвилин.

Розігріти духовку до 170 градусів. Розкачати тісто на посипаній борошном поверхні товщиною 6 мм. Вирізати сердечка за допомогою різака для печива. Викласти печиво на листи для випічки і запікати в духовці до світло-коричневого кольору, від 20 до 25 хвилин. Дати охолонути.

Тим часом розтопити шоколад в невеликій мисці, встановленої над каструлею з киплячою водою. Додати жир, збити віночком до отримання однорідної маси. Змастити охолоджене печиво шоколадною глазур'ю. Додати в залишилася глазур барвник і прикрасити печиво за бажанням.

Схожі рецепти