Печиво «червоний оксамит» з білим шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Печиво "червоний оксамит" - класний варіант домашньої випічки до чаю, яка підкорить вас своїм гарним святковим видом, і, звичайно ж, приголомшливим смаком. Готується швидко і просто!
Червоне печиво (червоний оксамит) з шоколадом - випічка з розряду: "все змішав - і в духовку" . Можна сказати, що печеньки готуються практично без тебе. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати цю ароматну, дуже яскраву і смачну випічку у себе вдома. Інгредієнти всі доступні і мережа під рукою у кожної господині. Після випічки, можна занурити печиво в білу глазур і посипати шоколадною посипкою. Біла глазур відмінно контрастує з яскраво-червоним кольором самого печива, надаючи йому ошатність. Такими печеньки можна чудово похрумтіти з чашкою чаю або кави, також можна пригостити ним гостей. Насолоджуйтесь!
- Борошно - 200 грам
- Сода харчова - 1 Чайна ложка
- Какао-порошок - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Вершкове масло - 12 Ст. Ложок
- Коричневий цукор - 1/2 склянки
- Цукор - 1/2 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Харчовий барвник - 2 чайних ложки
- Шоколад молочний - 250 грам
Змішайте борошно, харчову соду, какао-порошок і сіль в мисці середнього розміру.
У великій мисці за допомогою блендера, змішайте масло, два види цукру, ваніль і какао до однорідності.
Додайте яйця, знову все змішайте до однорідності.
Борошно разом з содою додайте в тісто. Знову все збийте до однорідності.
Додайте барвник, шоколад. У мене шоколад відразу дрібними кружечками. Якщо у вас шоколад в плитці, то поламайте його спочатку на дрібні шматочки.
Сформуйте з тіста кульки, притисніть долонею, надаючи печінкою приплющену форму. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Коли печиво спечеться, дістаньте його з духовки. Посипте ще шоколадними шматочками, поки воно гаряче.