Печиво «Nutella»
(покроковий рецепт з фото)
Хочете зробити оригінальну випічку, але не можете знайти рецепт? Шукайте новий смак, який би підкорив з першого укусу? обожнюєте шоколад? Все це повинно привести вас до мого смачному варіанту. Читайте!
Після того, як ви дізнаєтеся про те, як приготувати печиво "нутелла", ви будете здивовані. Дуже насичений солодкий смак, знайомий багатьом, відмінно виглядає в випічці. А рецепт сам по собі простий, всього з декількох інгредієнтів. Печиво з'їдять відразу ж, повірте мені, тому можете запастися великою кількістю продуктів.
- Nutella - 180 грам
- Горіхи лісові - 80 грам
- Борошно пшеничне - 80 грам
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Цукрова пудра - За смаком
Горіхи подрібнити в крихту, а потім перемішайте їх з розпушувачем і борошном.
В іншому посуді збийте Нутеллу з яйцем. Потім з'єднайте отриману масу з сухою сумішшю.
Замішайте тісто. Далі перекладіть його в харчову плівку, і приберіть в холодильник на 1 час.
Після цього сформуйте з тіста кульки. Викладіть вироби на деко. Відправте їх в духовку при 180 градусів на 10 хвилин.
Готове печиво остудіть. Подавайте його з цукровою пудрою. Приємного чаювання!