Рецепт Торт «Nutella» вірменський фото

Торт «Nutella» вірменський
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Какао , Вершкове масло , Нутелла
Низькокалорійні
На полуденок
Випічка , Торти , Без випічки
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Знайшла цей рецепт зовсім випадково на просторах інтернету, коли шукала десерти без випічки, так як до мене ось-ось повинні були забігти подружки на чай, а часу на"метушню" з тестом не було.

Опис приготування:

Чому цей торт без випічки вважається саме вірменським, для мене насправді загадка. Але знайшла я його в якраз-таки серед вірменських десертів. Готовий торт перед подачею можна політ шоколадною глазур'ю або будь-яким іншим топінгом, а також прикрасити шматочками фруктів або ягодами. Загалом, ви поки запам'ятайте, як приготувати торт"Нутелла" вірменський, щоб при нагоді обов'язково його приготувати. Але будьте обережні: він дуже солодкий

  • Печиво"Марія" - 36 штук
  • Вершкове масло - 55-60 грам (або 1/4 склянки 250 мл в розтопленому вигляді)
  • Згущене молоко - 2/3 склянки (об'ємом 250 мл)
  • Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
  • Какао-порошок - 4 Ст. Ложки
  • Nutella - 1/2 склянки (можна взяти аналог іншого бренду)
  • Шоколадні дропси - 1/2 склянки
1
Покладіть печиво в великий пакет. Розкришіть їх (зручно робити це за допомогою качалки) до утворення маленьких шматочків (але не до крихти). Відставте поки в сторону.
2
У глибокій ємності змішайте згущенку, какао, цукрову пудру, розтоплене вершкове масло, шоколадні дропси і нутеллу.
3
Поставте цю тарілку в мікрохвильовку приблизно на одну хвилину. Всі інгредієнти розтануть і їх можна буде без праці перемішати.
4
Перемішуємо.
5
Тепер поступово додаємо шматочки печива і перемішуємо.
6
Застелите будь-яку роз'ємну форму для випічки папером для випічки або харчовою плівкою. Акуратно викладіть туди масу. Утрамбуйте її.
7
Потім закрийте форму з"тестом" харчовою плівкою і поставте майбутній тортик в холодильник або морозильну камеру, поки він не"схопиться" остаточно.

Схожі рецепти