Рецепт Торт «Nutella» вірменський фото

Торт «Nutella» вірменський
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Какао, Вершкове масло, Нутелла
Низькокалорійні
На полуденок
Випічка, Торти, Без випічки

Знайшла цей рецепт зовсім випадково на просторах інтернету, коли шукала десерти без випічки, так як до мене ось-ось повинні були забігти подружки на чай, а часу на "метушню" з тестом не було.

Чому цей торт без випічки вважається саме вірменським, для мене насправді загадка. Але знайшла я його в якраз-таки серед вірменських десертів. Готовий торт перед подачею можна політ шоколадною глазур'ю або будь-яким іншим топінгом, а також прикрасити шматочками фруктів або ягодами. Загалом, ви поки запам'ятайте, як приготувати торт "нутелла" вірменський, щоб при нагоді обов'язково його приготувати. Але будьте обережні: він дуже солодкий

  • Печиво "марія" - 36 штук
  • Вершкове масло - 55-60 грам (або 1/4 склянки 250 мл в розтопленому вигляді)
  • Згущене молоко - 2/3 склянки (об'ємом 250 мл)
  • Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
  • Какао-порошок - 4 Ст. Ложки
  • Nutella - 1/2 склянки (можна взяти аналог іншого бренду)
  • Шоколадні дропси - 1/2 склянки
1
Покладіть печиво в великий пакет. Розкришіть їх (зручно робити це за допомогою качалки) до утворення маленьких шматочків (але не до крихти). Відставте поки в сторону.
2
У глибокій ємності змішайте згущенку, какао, цукрову пудру, розтоплене вершкове масло, шоколадні дропси і нутеллу.
3
Поставте цю тарілку в мікрохвильовку приблизно на одну хвилину. Всі інгредієнти розтануть і їх можна буде без праці перемішати.
4
Перемішуємо.
5
Тепер поступово додаємо шматочки печива і перемішуємо.
6
Застелите будь-яку роз'ємну форму для випічки папером для випічки або харчовою плівкою. Акуратно викладіть туди масу. Утрамбуйте її.
7
Потім закрийте форму з "тестом" харчовою плівкою і поставте майбутній тортик в холодильник або морозильну камеру, поки він не "схопиться" остаточно.

Схожі рецепти