Nutella
(покроковий рецепт з фото)
Домашній рецепт приготування шоколадного горіхового крему Нутелла. Смажені горішки в шоколаді на сніданок і десерт. Смак домашнього крему перевершує оригінальний Nutella.
Кількість порцій: 10
- Плитка шоколаду - 1 штука
- Funduk - 150 грам
- Рослинна олія - 2 чайних ложки
Для крему Nutella нам буде потрібно. Плитка шоколаду. Беріть будь-який шоколад на ваш смак.
Як же крем Нутелла без фундука. 150 грам Funduk.
Цукрова пудра.
Какао.
І трохи рослинного масла.
Тепер піджаримо фундук. Розігрійте духовку до 180 ° С. І обсмажуйте горіхи до коричневого кольору. Слідкуйте за всім процесом смаження, щоб фундук не згорів.
Ідеально прожарений фундук для крему Нутелла.
Далі, розтопіть шоколад на пару. Розтоплювати варто повільно, щоб уникнути появи грудок.
Поки шоколад розтоплюється помістіть фундук в кухонний комбайн (використовуйте саме комбайн, НЕ блендер).
Подрібніть, гарненько, горіхи.
Додайте всі сухі інгредієнти і розтоплений шоколад.
Увімкніть комбайн і перемішуйте зміряй протягом 15 хвилин. Потім додайте рослинне масло.
Перемішуйте суміш протягом, приблизно, годину. Коли крем Nutella готовий, можна подавати або помістіть його в холодильник, тоді він стане густішою.
Крем Nutella над. Приємного вам апетиту.