Рецепт Домашня паста «Nutella» фото

Домашня паста «Nutella»
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
Молочні продукти , Какао , Горіхи , Молоко
Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Десерти , Крем
Кількість порцій: 6
Час приготування: 10 хв.

Бездоганна шоколадне ласощі, від якого не в силах відірватися жодна ласун - Nutella. Причому приготувати таку пасту можна і в домашніх умовах - десерт вийде корисним і смачним!

Опис приготування:

Солодка шоколадна паста ідеально підійде для подачі до млинців, oladushkam, панкейк і т.Д. Діти із задоволенням їдять її самостійно, смакуючи в роті кожну порцію ласощів, а мами - спокійні, адже вони знають, з яких саме інгредієнтів це блюдо приготовлено! Домашня Нутелла не містить консервантів, барвників та інших добавок!

  • Молоко - 250 мілілітрів (будь-якої жирності)
  • Цукор - 60 грам
  • Борошно пшеничне - 70-80 грам
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Какао - 3 Ст. Ложки (порошок)
  • Сіль - 2 щіпки
  • Горіхова паста - 3 Ст. Ложки
домашня паста
Підготуйте необхідні інгредієнти.
домашня паста
З'єднайте какао-порошок, пшеничне борошно, цукор і сіль в ємності з антипригарним дном: Казань, ковші, каструлі.
домашня паста
Влийте холодне молоко і акуратно все перемішайте. Чи не втручайтеся - какао все одно не розчиниться в холодній рідини.
домашня паста
Помістіть ємність на плиту і доведіть практично до кипіння - какао втрутиться і маса стане шоколадною.
домашня паста
Зменшіть нагрів, доведіть пасту до необхідної густоти. Пам'ятайте, що після охолодження вона ще більше загусне! Для варіння вам буде потрібно близько 3 хвилин.
домашня паста
Зніміть ємність з плити і ретельно втрутився в масу вершкове масло.
домашня паста
Частина шоколадної пасти викладіть в окрему ємність, в контейнер або баночку - це домашня Нутелла без горіхів. У масу, що залишилася умішайте горіхову пасту. Це можуть бути подрібнені волоські горіхи, funduk, арахіс або спеціальна горіхова арахісова паста.
домашня паста
Також викладіть шоколадно-горіхову пасту в баночку і помістіть обидві ємності в холодильник. Через 1-2 години маса стане щільна, її можна буде намазувати на хліб, булочки або подавати до млинців.

Схожі рецепти