Печиво на сироватці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами улюбленим рецептом приготування печива на сироватці моєї мами. Воно приголомшливе! хрустке, як печиво, і м'яке, як здоба. Вам такий & Quot; гібрид& Quot; випічки сподобається!
Рецепт приготування печива на сироватці вам сподобається. Це проста і смачна випічка, яку може зробити навіть та господиня, яка з випічка не дружна. Тут не треба довго стояти над тестом, вимішувати його, і формувати вироби складної форми - все просто!
- Борошно - 280 грам
- Цукор - 50 грам (якнайменше)
- Сода - 20 грам
- Вершкове масло - 125 грам
- Сироватка молочна - 175 мілілітрів
- Ванілін - 1 За смаком
1. Борошно просеем з содою і цукром. Вливаємо сироватку, починаємо замішувати круте тісто.
2. Далі додамо ванілін і вершкове масло кімнатної температури, порізане шматочками. Замішуємо тісто руками, щоб вийшла однорідна маса. Робимо плоску корж, і формочками видавлюємо печиво.
3. Запікаємо при 200 градусах в духовці приблизно 15 хвилин, поки не зарум'яняться знизу і зверху.
4. Ось така виходить краса. Смачного!