Рецепт Печиво на новорічну ялинку фото

Печиво на новорічну ялинку
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Вершкове масло
Пісні страви
На святковий стіл , Новий рік
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Новорічну ялинку можна прикрасити не тільки цукерками, але і смачним печивом. І солодкий, і красиво! Та й дітлахам - радість! До того ж, таке печиво може стати новорічним подарунком для друзів.

Опис приготування:

Як приготувати печиво на новорічну ялинку?

1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів. Масло збийте з борошном і цукром міксером або за допомогою кухонного комбайна.

2. Продовжуючи збивати, додайте яєчні жовтки. Має вийти однорідне тісто.

3. Сформуйте кулю з тіста, загорніть в харчову полоні і покладіть на півгодини в холодильник.

4. Через 30 хвилин тісто розкачати. Формочкою або стаканчиком виріжте печиво. Всередині обов'язково проріжте дірочку. Це можна зробити ножем або чарочкою меншого розміру.

5. Випікайте тісто в розігрітій духовці протягом 10-15 хвилин (в залежності від товщини) до світло-золотого кольору.

6. Нехай печиво охолоне прямо на деку. Потім присипте його цукровою пудрою.

Печиво на новорічну ялинку готове!

Приємного і щасливого Нового року!


  • Борошно - 325 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цукор - 125 грам
  • Екстракт ванілі - 2 чайних ложки
  • Яєчні жовтки - 2 штуки
Як приготувати печиво на новорічну ялинку?

1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів. Масло збийте з борошном і цукром міксером або за допомогою кухонного комбайна.

2. Продовжуючи збивати, додайте яєчні жовтки. Має вийти однорідне тісто.

3. Сформуйте кулю з тіста, загорніть в харчову полоні і покладіть на півгодини в холодильник.

4. Через 30 хвилин тісто розкачати. Формочкою або стаканчиком виріжте печиво. Всередині обов'язково проріжте дірочку. Це можна зробити ножем або чарочкою меншого розміру.

5. Випікайте тісто в розігрітій духовці протягом 10-15 хвилин (в залежності від товщини) до світло-золотого кольору.

6. Нехай печиво охолоне прямо на деку. Потім присипте його цукровою пудрою.

Печиво на новорічну ялинку готове!

Приємного і щасливого Нового року!

Схожі рецепти