Печиво «галети»
(покроковий рецепт з фото)
Багато років таке печиво було моїм улюбленим. Його можна давати дітям і вагітним на відміну від більшості інших солодощів. Розповім, як приготувати печиво «Галети» в домашніх умовах.
Зробити галетное печиво зможе кожен, немає нічого складного в рецептурі або наборі продуктів. Печиво низькокалорійне, смачне. Воно довго зберігається, тому можете спекти велику порцію. Можна зробити його будь-якої форми: кругле, квадратиками або у формі ромба.
- Пшеничне борошно - 130 грам
- Вода - 60 мілілітрів
- Соняшникова олія - 10 мілілітрів
- Цукровий пісок - 30 грам
- Крохмаль - 20 грам
- Сода - ½ Чайних ложок
1
Підігрійте воду до кімнатної температури, потім розведіть в ній сіль і цукровий пісок.
2
Просійте борошно і додайте в миску з водою, потім введіть крохмаль, соду і рослинне масло.
3
Замісити тісто, потім оберніть його плівкою і залиште на 20 хвилин. Розкачайте тісто в тонкий пласт, потім знову розкачайте.
4
Спеціальним рифленим ножем виріжте печиво (або будь-який інший довільної форми), зробіть проколи вилкою.
5
Перекладіть печиво на деко і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 35 хвилин.
6
Печиво не повинно бути золотистим. Перекладіть його на тарілку для охолодження. Смачного!