Галети з сиром і персиками
(покроковий рецепт з фото)
Галета є універсальною випічкою. Її роблять ситної, як хліб, пряної як печива або солодкої для основи пирога. Сьогодні вибір припав на третій варіант. Вийшло оригінально, читайте!
Ознайомтеся з тим, як приготувати галети з сиром і персиками. У начинку можуть підійти багато фруктів і ягоди. Зменшивши кількість цукру, ви зробите цю випічку дієтичної. А ще спробуйте не звичайну муку, а цельнозерновую, смак дійсно змінюється. З такою основою можна сміливо експериментувати.
- Сир - 200 грам
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Персик - 1 штука
- Слива - 1 штука
- Яблуко - 2 штуки
- Цукор - 4 Ст. Ложки(2 ст. Ложки в тісто, 2 ст. Ложки в начинку)
- Крохмаль картопляний - 1, 5 Ст. Ложки(1 ст. Ложка в начинку, 0, 5 ст. Ложки на тісто)
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Лимонна кислота - 1 щіпка
У глибокій мисці з'єднайте розпушувач, борошно і сіль. Натріть на крупній тертці до суміші холодне масло. Перетріть все в крихту.
Потім додайте цукор і сир. Замішайте тісто. Залиште його на 2 години в холодильнику під харчовою плівкою.
Поки займіться начинкою. Фрукти наріжте часточками. А потім перемішайте їх з крохмалем, цукром і лимонною кислотою.
Готове тісто розкачати в корж (або коржі) товщиною в 0, 5 см. Викладіть їх на пергамент на деку.
Розподіліть крохмаль, що залишився по коржику, залишивши краю в 3 см. Зверху розкладіть начинку з фруктів.
З'єднайте краю тесту до центру. Додайте цукор за бажанням.
Запікайте галету при 180 градусах в духовці протягом 25 хвилин. Приємного чаювання!