Галети з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Прості інгредієнти це не завжди просте блюдо. Принаймні, зі звичних продуктів можна зробити завжди щось новеньке і цікаве. Саме так я і поступила в цей раз. Дивіться рецепт.
Ознайомтеся і ви з тим, як приготувати галети з сиром. Це французьке прісне тісто, з якого роблять "печиво" . Його роблять з різноманітними начинками. До цього я пробувала тільки солодкі. Але цей експеримент мені сподобався. Вийшов відкритий пиріг. Ідеальне доповнення до основної страви.
- Борошно - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир вершковий - 80 грам
- Зелена цибуля - 15 грам
- Яйце - 3 штуки
- Вода - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 2 чайних ложки
Борошно з'єднайте з порубаним охолодженим маслом і водою.
Замішайте з цих інгредієнтів тісто. Зробіть з нього кулю і залиште його в стороні.
Тепер займіться начинкою. Відваріть яйця круто. Остудіть, очистіть і наріжте яйця.
Лук промийте, обсушити і дрібно наріжте.
Змішайте цибулю, сир і яйце. Посолити шлях.
Тісто розкачати в рівний коло (20 см) на пергаментному папері.
Завантажте центри в режимі. Краї тесту загорніть, роблячи стінки.
Запікайте галету в духовці при 200 градусах протягом 30 хвилин. Смачного!