Печінкові котлети
(покроковий рецепт з фото)
Печінка - один з найбільш корисних продуктів і має бути присутня в раціоні кожної людини. Вона містить величезну кількість корисних речовин і мінералів для нашого організму. Пропоную приготувати печінкові котлети, дуже смачні і ніжні.
Котлети з печінки за цим рецептом припадуть до смаку не тільки дорослим, але і дітям. Подавати їх можна практично з будь-яким гарніром на вибір, а можна і як самостійне блюдо в якості закуски з хлібом і улюбленим соусом. Печінка підійде для приготування як ніжна куряча, так і свиняча, індичих або яловича. У будь-якому випадку вас буде чекати смачний і корисний обід або вечерю. Спробуйте і зробіть свій раціон цим поживним стравою.
- Печінка - 600 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 6-8 Ст. Ложок
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
1. Підготуйте всі інгредієнти. Печінка заздалегідь розморозити на нижній полиці холодильника.
2. Прокрутіть печінку через м'ясорубку.
3. Додайте до неї нарізаний дрібними кубиками цибулю.
4. Додайте сметану, яйця і сіль.
5. Перемішайте, додайте борошно і соду.
6. Перемішайте все ще раз до однорідного стану.
7. Викладайте печінкову масу за допомогою ложки на розігріту сковороду.
8. Обсмажуйте котлети з двох сторін на середньому вогні до готовності.
9. Печінкові котлети готові. Можна подати їх відразу ж або згасити хвилин 20, прошаруй сметаною. В останньому випадку такі котлети будуть буквально танути в роті. Смачно як в гарячому, так і в охолодженому вигляді. Смачного!