Рецепт Печінкові котлети фото

Печінкові котлети
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Печінка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Печінка - один з найбільш корисних продуктів і має бути присутня в раціоні кожної людини. Вона містить величезну кількість корисних речовин і мінералів для нашого організму. Пропоную приготувати печінкові котлети, дуже смачні і ніжні.

Котлети з печінки за цим рецептом припадуть до смаку не тільки дорослим, але і дітям. Подавати їх можна практично з будь-яким гарніром на вибір, а можна і як самостійне блюдо в якості закуски з хлібом і улюбленим соусом. Печінка підійде для приготування як ніжна куряча, так і свиняча, індичих або яловича. У будь-якому випадку вас буде чекати смачний і корисний обід або вечерю. Спробуйте і зробіть свій раціон цим поживним стравою.

  • Печінка - 600 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 6-8 Ст. Ложок
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
печінкові котлети - фото крок 1
1. Підготуйте всі інгредієнти. Печінка заздалегідь розморозити на нижній полиці холодильника.
печінкові котлети - фото крок 2
2. Прокрутіть печінку через м'ясорубку.
печінкові котлети - фото крок 3
3. Додайте до неї нарізаний дрібними кубиками цибулю.
печінкові котлети - фото крок 4
4. Додайте сметану, яйця і сіль.
печінкові котлети - фото крок 5
5. Перемішайте, додайте борошно і соду.
печінкові котлети - фото крок 6
6. Перемішайте все ще раз до однорідного стану.
печінкові котлети - фото крок 7
7. Викладайте печінкову масу за допомогою ложки на розігріту сковороду.
печінкові котлети - фото крок 8
8. Обсмажуйте котлети з двох сторін на середньому вогні до готовності.
печінкові котлети - фото крок 9
9. Печінкові котлети готові. Можна подати їх відразу ж або згасити хвилин 20, прошаруй сметаною. В останньому випадку такі котлети будуть буквально танути в роті. Смачно як в гарячому, так і в охолодженому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти