Печінка зі сметаною в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Печінка може стати дуже м'якою і досить соковитою, якщо до неї підібрати правильний соус і не пересушити під час термічної обробки. Саме такого результату я і хотіла домогтися в рецепті.
Блюдо вийшло м'яким і ніжним по текстурі. На гарнір до нього можна подати звичайні відварні макарони або картопляне пюре, а також майже будь-яку кашу. Про те, як приготувати печінку зі сметаною в мультиварці, я докладно описала в інструкції. І як завжди ця чудо-техніка мене врятувала і прискорила процес створення страви.
- Куряча печінка - 550 грам
- Крем - 80 грам
- Соєвий соус - 30 мілілітрів
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Вода кип'ячена - 2 Ст. Ложки
Підготуйте печінку. Промийте її, видаліть прожилки, наріжте невеликими шматочками. Залийте м'ясо сумішшю з сметани з соєвим соусом в мисці. Залиште печінку в такому вигляді на 20-30 хвилин.
А поки займіться овочами. Наріжте цибулю і наріжте соломкою моркву.
Готуйте овочі в режимі "жарка" протягом 5-7 хвилин в маслі.
Потім в мультиварку додайте печінку разом з соусом. Влийте воду і викладіть лавровий лист.
Поставте режим "гасіння" з 30 хвилин.
З готового блюда дістаньте лавровий лист. Можете додати спеції за смаком. Смачного!