Печінка в сметані в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Для того щоб печінка вийшла дуже ніжна, соковита і неймовірно смачна її потрібно гасити в сметані. Так ми і зробимо і приготуємо чудовий вечерю для всієї родини.
Напевно, кожна господиня, яка хоч раз в житті готувала печінку, знає, що досить часто вона виходить жорстка і суха, особливо коли язик йде про свинячий або яловичої печінки. Якщо ви коли-небудь стикалися з цією проблемою, тоді я хочу розповісти вам, як приготувати печінку в сметані в мультиварці. Така печінку завжди виходить дуже ніжна і соковита, вона просто тане в роті, а все завдяки додаванню сметани. Всього один інгредієнт творить справжні чудеса, хоча важливу роль тут грає і мультиварка, вона дозволяє гарненько протушкувати печінку до м'якості. Повірте, з цим простим рецептом печінки в сметані в мультиварці проблема сухою і жорсткою печінки буде вирішена назавжди.
- Печінка свиняча - 1 кілограм
- Крем - 4-5 Ст. Ложок
- Молоко - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком