Рецепт Печінка в сметані в мультиварці фото

Печінка в сметані в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Яловичина, Печінка, Яловича печінка
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Для того щоб печінка вийшла дуже ніжна, соковита і неймовірно смачна її потрібно гасити в сметані. Так ми і зробимо і приготуємо чудовий вечерю для всієї родини.

Напевно, кожна господиня, яка хоч раз в житті готувала печінку, знає, що досить часто вона виходить жорстка і суха, особливо коли язик йде про свинячий або яловичої печінки. Якщо ви коли-небудь стикалися з цією проблемою, тоді я хочу розповісти вам, як приготувати печінку в сметані в мультиварці. Така печінку завжди виходить дуже ніжна і соковита, вона просто тане в роті, а все завдяки додаванню сметани. Всього один інгредієнт творить справжні чудеса, хоча важливу роль тут грає і мультиварка, вона дозволяє гарненько протушкувати печінку до м'якості. Повірте, з цим простим рецептом печінки в сметані в мультиварці проблема сухою і жорсткою печінки буде вирішена назавжди.

  • Печінка свиняча - 1 кілограм
  • Крем - 4-5 Ст. Ложок
  • Молоко - 1 Склянка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Гірчичний - 2 чайних ложки
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
печінка в сметані в мультиварці - фото крок 1
Насамперед нам необхідно очистити печінку від плівки, промити її і нарізати на невеликі шматочки або бруски.
печінка в сметані в мультиварці - фото крок 2
Викладаємо нарізану печінку в глибоку миску і заливаємо молоком, залишаємо на 40-50 хвилин.
печінка в сметані в мультиварці - фото крок 3
В окремій мисці змішуємо сметану і гірчицю, додаємо мелений перець і сіль.
печінка в сметані в мультиварці - фото крок 4
Після закінчення часу відкидаємо печінку на друшляк. У чашу мультиварки наливаємо масло і встановлюємо режим "жарка", викладаємо печінку і обсмажуємо її з усіх боків протягом 5 хвилин.
печінка в сметані в мультиварці - фото крок 5
Потім додаємо до печінки нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю і обсмажуємо все разом хвилину. Тепер включаємо режим "гасіння", вливаємо в мультиварку приготований сметанний соус і готуємо печінку 30-40 хвилин. Коли вона буде готова, мультиварка подасть сигнал. Смачного!

Схожі рецепти