Печінка по-строгановськи в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Печінка по-строгановськи в мультиварці виходить завжди ароматної, ніжною і смачною. Блюдо готується дуже просто, інгредієнти коштують недорого, зате результат - просто вражаючий!
Прочитавши рецепт приготування печінки по строгановски в мультиварці, ви безсумнівно здивуєтеся такому великому часу готування. Адже здавалося б - за допомогою сучасної техніки всі процеси повинні прискорюватися. Але у випадку з печінкою справа зовсім інше. Кожна господиня знає, що печінка - продукт примхливий і не завжди виходить м'якою. А в мультиварці результат у вас буде відмінним завжди!
- Печінка яловича - 800 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1, 5 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
- Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
- Лавровий лист - 1-2 штук
Печінка очищаємо від плівки і проток, миємо й нарізаємо невеликими шматочками.
Цибулю чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. Якщо вам подобається відчувати шматочки цибулі в блюді - нарізайте цибулю півкільцями.
В мультиварці, в режимі "випічка" обсмажуємо приблизно 15 хвилин шматочки печінки разом з цибулею. Не забуваємо помішувати.
Додаємо борошно, добре перемішуємо і смажимо хвилин 5.
Помідор миємо й нарізаємо невеликими кубиками.
До печінці з цибулею відправляємо нарізану помідор, перемішуємо і готуємо ще 5 хвилин.
Розводимо сметану теплою кип'яченою водою і цю суміш виливаємо в печінку. Солимо, перчим. По бажанню, можна додати і інші спеції. Тепер включаємо режим гасіння хвилин на 40.
За кілька хвилин до закінчення терміну готування додаємо лавровий лист. Якщо хочете - то і дрібно посічену зелень.