Рецепт Печінка «Новорічна» фото

Печінка «Новорічна»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Дієтичне харчування
На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Простий і доступний рецепт святкового блюда. Підійде для зустрічі Нового року в вузькому колі найближчих і рідних. Корисно, смачно, а готується зовсім нескладно!

Опис приготування:

Пропоную приготувати печінку"Новорічну" . Ситне і доступне всім блюдо, яке прикрасить не тільки святковий стіл, але і урізноманітнює повсякденне меню. В якості начинки можна взяти практично все, що завгодно. У мене сьогодні простий, смачний і корисний варіант з гречки і овочів. Приготувати страву за цим рецептом можна на плиті, використовуючи будь-яку зручну посуд з товстим дном, я скористалася для цієї мети мультиваркою. Якщо ви любите печінку і хочете побалувати себе чимось новеньким, рекомендую придивитися до даного рецептом!

  • Печінка яловича - 700 грам (цільним шматком)
  • Крупа гречана - 0, 5 склянки (склянка 200 мл.)
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Крем - 200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
печінка
Підготуйте всі інгредієнти.
печінка
Гречану крупу промийте та відваріть майже до готовності.
печінка
Цибуля з морквою обсмажте і додайте до гречки.
печінка
Načinku сіль, поперчіть і перемішайте.
печінка
Печінка промийте, очистіть і зробіть внутрішню кишеню, розрізавши її на всю довжину і ширину гострим широким ножем.
печінка
Одержаний"кишеню" нафаршіруйте готової начинкою з гречки і овочів. Якщо необхідно, кінець затиснутою zubochistkami. Обсмажте печінку з двох сторін по кілька хвилин.
печінка
Сметану розбавте 200 мл води і полийте нею печінку. Посипте печінку сіллю і перцем, тушкуйте протягом 50 хвилин.
печінка
Періодично поливаємо печінку рідиною і перевертаємо в процесі один раз. Печінка"Новорічна" готова.
печінка
Ріжемо печінку на порції і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти