Паста з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Незважаючи на те, що в цій страві немає м'яса, воно дуже смачне і поживне, тому така паста з квасолею відмінно підійде для пісного меню, а також сподобається тим, хто не вживає м'ясо зовсім.
В італійській кухні є багато дуже цікавих і вельми смачних вегетаріанських рецептів, які ми можемо також використовувати і для пісного меню. Втім, ви можете зробити таку пасту з квасолею в домашніх умовах не тільки в пост, адже вона відмінно підійде і для звичайного сімейного вечері. А як приготувати пасту з квасолею, я зараз з задоволенням розповім вам і відразу додам, що якщо посипати страву в кінці тертим сиром, воно стане ще смачніше.
1) Насамперед нам, звичайно ж, потрібно закип'ятити в каструлі воду, посолити її і викласти в каструлю пасту - хай вариться.
2) Поки готується паста, ми розігріваємо на сковороді олію і викладаємо в нього подрібнений часник, смажимо його буквально пів хвилини.
3) Потім додаємо квасоля і орегано, посипаємо все базиліком і поливаємо соком половини лимона, солимо і перчимо все за смаком.
4) Коли квасоля гарненько прогріється, ми частина квасолі розминаємо до стану пюре, але більшу залишаємо цілою. Наливаємо на сковороду трохи води, в якій варилася паста, щоб вийшов густий соус.
5) Пасту відкидаємо на друшляк і також викладаємо на сковороду, додаємо петрушку, перемішуємо все і вимикаємо вогонь.
Паста з квасолею готова, і подавати її краще в гарячому вигляді, і якщо будете їсти це блюдо не в пост, обов'язково посипте його сиром, вийде дуже смачно. Приємного всім апетиту!
- Макаронні вироби - 350 грам
- Квасоля біла - 450 грам(Предварительно отваренная или консервированная)
- Часник - 2 зубчики
- Лимон - 0, 5 штуки
- Петрушка свіжа подрібнена - 3 Ст. Ложки
- Орегано свіжий подрібнений- 1 Ст. Ложка
- Базилік сушений - 0, 5 чайних ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1) Насамперед нам, звичайно ж, потрібно закип'ятити в каструлі воду, посолити її і викласти в каструлю пасту - хай вариться.
2) Поки готується паста, ми розігріваємо на сковороді олію і викладаємо в нього подрібнений часник, смажимо його буквально пів хвилини.
3) Потім додаємо квасоля і орегано, посипаємо все базиліком і поливаємо соком половини лимона, солимо і перчимо все за смаком.
4) Коли квасоля гарненько прогріється, ми частина квасолі розминаємо до стану пюре, але більшу залишаємо цілою. Наливаємо на сковороду трохи води, в якій варилася паста, щоб вийшов густий соус.
5) Пасту відкидаємо на друшляк і також викладаємо на сковороду, додаємо петрушку, перемішуємо все і вимикаємо вогонь.
Паста з квасолею готова, і подавати її краще в гарячому вигляді, і якщо будете їсти це блюдо не в пост, обов'язково посипте його сиром, вийде дуже смачно. Приємного всім апетиту!