Рецепт Пасха запечена фото

Пасха запечена
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти
Вагітним і годуючим
На святковий стіл , Пасха
Випічка
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Відмінної якості медовий паску, приготований в домашніх умовах. Випічка дуже довго зберігається, НЕ čerstveâ, до того ж, володіє дуже приємним смаком і ароматом. Спробуйте, не пошкодуєте!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування паски запеченої. Як зробити тісто і запекти паски, розказано вище. Поділюся з вами способом приготування глазурі: охолоджений білок збиваємо в міцну і густу піну, додаємо півсклянки цукрової пудри. Збиваємо масу кілька хвилин, потім додаємо трохи лимонного соку і ще раз збиваємо. Намазуємо приготовленої глазур'ю пасху. Хай щастить!

  • Борошно - 520 грам
  • Дріжджі - 1 штука (пакет)
  • Молоко - 125 мілілітрів
  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 120 грам
  • Мед - 2 чайних ложки
  • Ванільний цукор - 1 штука (пакетик)
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ізюм - 100 грам
великдень запечена - фото крок 1
Просіваємо 100 грам борошна в глибоку миску, засипаємо дріжджі і вливаємо тепле молоко. Перемішуємо і ставимо в тепле місце на 1 час, накривши опару рушником.
великдень запечена - фото крок 2
Жовтки збиваємо з цукром, ванільний цукор і мед. Розтираємо, додавши дрібку солі.
великдень запечена - фото крок 3
Додаємо суміш жовтків до опари, ретельно перемішуючи. Також додайте збиті в піну білки, перемішайте.
великдень запечена - фото крок 4
Додаємо розм'якшене вершкове масло і промиті родзинки, перемішуємо. Просіваємо решту борошна, замішуємо однорідне без грудочок тісто. Перекладаємо його в миску, змащену олією і накриваємо харчовою плівкою. Ми залишаємо на 1 час.
великдень запечена - фото крок 5
Форми для випічки застеліть пергаментом і викладіть в них тісто, наповнивши їх на 2/3. Поставте в тепле місце на 35 хвилин. З плином часу випікаємо паску в духовці 35 хвилин, температура 180 градусів.
великдень запечена - фото крок 6
Готову паску прикрашаємо глазур'ю. Смачного!

Схожі рецепти