Рецепт Пасха з маскарпоне фото

Пасха з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Маскарпоне
Дієтичне харчування
На святковий стіл , Пасха
Десерти
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 20 хв.

Хіба може бути свято Пасхи без однойменного страви? Якщо ви не любитель сиру, приготуйте паску з маскарпоне і нехай ваш великодній стіл буде сервірований з дотриманням традицій.

Опис приготування:

За православним традиціям, на столі на велике свято Пасхи завжди присутні, крім фарбованих яєць, паску і паска. Але не всі люблять сир, тому пропоную вам простий рецепт приготування паски з маскарпоне.

Цей ніжний сир розбавить нелюбимий вами сир і смак у паски зміниться кардинально.

1. Викладаємо сир, маскарпоне, цукор і ваніль в глибоку миску і перемішуємо до однорідної маси.

2. Додаємо подрібнений мигдаль і шоколад, цукати.

3. Збиваємо охолоджені вершки, додаємо в сирно-сирну масу.

4. Все добре перемішуємо і викладаємо в приготовану форму. Якщо у вас немає спеціальної форми - не біда. Викладайте масу в глибоку тарілку, понад встановіть плоску тарілку і на неї покладіть вантаж.

5. Ставимо паску на ніч в холодильник. Вранці прикрашаємо на свій смак.

Світлої вам Великодня!

  • Маскарпоне - 250 грам
  • Сир - 250 грам
  • Вершки 30 % - 75 грам
  • Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 100 грам
  • Мигдаль - 50 грам
  • Цукати - 100 грам
  • Шоколад - 50 грам
За православним традиціям, на столі на велике свято Пасхи завжди присутні, крім фарбованих яєць, паску і паска. Але не всі люблять сир, тому пропоную вам простий рецепт приготування паски з маскарпоне.

Цей ніжний сир розбавить нелюбимий вами сир і смак у паски зміниться кардинально.

1. Викладаємо сир, маскарпоне, цукор і ваніль в глибоку миску і перемішуємо до однорідної маси.

2. Додаємо подрібнений мигдаль і шоколад, цукати.

3. Збиваємо охолоджені вершки, додаємо в сирно-сирну масу.

4. Все добре перемішуємо і викладаємо в приготовану форму. Якщо у вас немає спеціальної форми - не біда. Викладайте масу в глибоку тарілку, понад встановіть плоску тарілку і на неї покладіть вантаж.

5. Ставимо паску на ніч в холодильник. Вранці прикрашаємо на свій смак.

Світлої вам Великодня!

Схожі рецепти