Пасха з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)
Хіба може бути свято Пасхи без однойменного страви? Якщо ви не любитель сиру, приготуйте паску з маскарпоне і нехай ваш великодній стіл буде сервірований з дотриманням традицій.
За православним традиціям, на столі на велике свято Пасхи завжди присутні, крім фарбованих яєць, паску і паска. Але не всі люблять сир, тому пропоную вам простий рецепт приготування паски з маскарпоне.
Цей ніжний сир розбавить нелюбимий вами сир і смак у паски зміниться кардинально.
1. Викладаємо сир, маскарпоне, цукор і ваніль в глибоку миску і перемішуємо до однорідної маси.
2. Додаємо подрібнений мигдаль і шоколад, цукати.
3. Збиваємо охолоджені вершки, додаємо в сирно-сирну масу.
4. Все добре перемішуємо і викладаємо в приготовану форму. Якщо у вас немає спеціальної форми - не біда. Викладайте масу в глибоку тарілку, понад встановіть плоску тарілку і на неї покладіть вантаж.
5. Ставимо паску на ніч в холодильник. Вранці прикрашаємо на свій смак.
Світлої вам Великодня!
- Маскарпоне - 250 грам
- Сир - 250 грам
- Вершки 30 % - 75 грам
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 100 грам
- Мигдаль - 50 грам
- Цукати - 100 грам
- Шоколад - 50 грам
Цей ніжний сир розбавить нелюбимий вами сир і смак у паски зміниться кардинально.
1. Викладаємо сир, маскарпоне, цукор і ваніль в глибоку миску і перемішуємо до однорідної маси.
2. Додаємо подрібнений мигдаль і шоколад, цукати.
3. Збиваємо охолоджені вершки, додаємо в сирно-сирну масу.
4. Все добре перемішуємо і викладаємо в приготовану форму. Якщо у вас немає спеціальної форми - не біда. Викладайте масу в глибоку тарілку, понад встановіть плоску тарілку і на неї покладіть вантаж.
5. Ставимо паску на ніч в холодильник. Вранці прикрашаємо на свій смак.
Світлої вам Великодня!