Рецепт Пасха з горіхами фото

Пасха з горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир, Горіхи
Вагітним і годуючим
На святковий стіл, Пасха
Десерти

Пропоную приготувати на світле свято ніжну сирну паску. Насичений смак горіхів, цукатів і в той же час легкість страви, багатьом припаде до смаку. Давайте приготовим?

Великдень з горіхами - один з найпростіших і смачних варіантів. При наявності сучасної техніки не важко приготувати її за лічені хвилини. Важливий момент полягає в гладкості і однорідності маси, т.К. Це впливає на структуру і смакові якості.

  • Сир - 500 грам(5% жирності)
  • Горіхи - 70 грам (арахіс, волоські, пекан, по бажанню)
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 60 грам
  • Кокосова стружка - 30 грам
  • Цукати - 70 грам( сухофрукти за бажанням)
  • Крем - 200 грам
  • Ванілін - За смаком
великдень з горіхами - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
великдень з горіхами - фото крок 2
Сир пробийте занурювальним блендером до зникнення крупинок або протріть через дрібне сито.
великдень з горіхами - фото крок 3
Змішайте сметану, цукор і кокосову стружку. Розмішайте.
великдень з горіхами - фото крок 4
Змішайте сирну масу зі сметаною, додайте м'яке масло, ванілін і ще раз пробийте блендером.
великдень з горіхами - фото крок 5
В отриману однорідну масу додайте горіхи і цукати. Перемішайте.
великдень з горіхами - фото крок 6
Підготуйте пасочницу.
Всередину викладіть вологу і чисту марлю.
великдень з горіхами - фото крок 7
Наповніть форму сирною масою, злегка струшуючи, тим самим утрамбовуючи. Накрийте залишками марлі зверху.
великдень з горіхами - фото крок 8
Поставте під пасочницу тарілку, а зверху гніт, приберіть в холодильник, мінімум на 7 годин.
великдень з горіхами - фото крок 9
По закінченню часу, витягніть паску з форми, зніміть марлю.
великдень з горіхами - фото крок 10
Оформіть за бажанням і подавайте до столу. Відмінного свята і приємного апетиту!

Схожі рецепти