Пасха з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати на світле свято ніжну сирну паску. Насичений смак горіхів, цукатів і в той же час легкість страви, багатьом припаде до смаку. Давайте приготовим?
Великдень з горіхами - один з найпростіших і смачних варіантів. При наявності сучасної техніки не важко приготувати її за лічені хвилини. Важливий момент полягає в гладкості і однорідності маси, т.К. Це впливає на структуру і смакові якості.
- Сир - 500 грам(5% жирності)
- Горіхи - 70 грам (арахіс, волоські, пекан, по бажанню)
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 60 грам
- Кокосова стружка - 30 грам
- Цукати - 70 грам( сухофрукти за бажанням)
- Крем - 200 грам
- Ванілін - За смаком

Підготуйте необхідні інгредієнти.

Сир пробийте занурювальним блендером до зникнення крупинок або протріть через дрібне сито.

Змішайте сметану, цукор і кокосову стружку. Розмішайте.

Змішайте сирну масу зі сметаною, додайте м'яке масло, ванілін і ще раз пробийте блендером.

В отриману однорідну масу додайте горіхи і цукати. Перемішайте.

Підготуйте пасочницу.
Всередину викладіть вологу і чисту марлю.
Всередину викладіть вологу і чисту марлю.

Наповніть форму сирною масою, злегка струшуючи, тим самим утрамбовуючи. Накрийте залишками марлі зверху.

Поставте під пасочницу тарілку, а зверху гніт, приберіть в холодильник, мінімум на 7 годин.

По закінченню часу, витягніть паску з форми, зніміть марлю.

Оформіть за бажанням і подавайте до столу. Відмінного свята і приємного апетиту!