Пасха з цукатами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування паски з цукатами, горіхами і родзинками.
Кількість порцій: 4-6
- Сир - 1 кілограм
- Цукор - 200 грам
- Яйця - 5 штук
- Вершкове масло - 200 грам
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Вершки - 400 мілілітрів(10-20%)
- Горіхи - 100 грам (за смаком)
- Ізюм - 100 грам (промити і обсушити)
- Цукати - 100 грам
Подрібнити сир розтерти його через сито.
Розм'якшіть масло (виделкою або ложкою), додайте і перемішайте.
Збийте яйця з ванільним і звичайним цукром.
Влийте вершки, гарненько перемішайте.
Помістіть суміш на середній вогонь, доведіть до кипіння і готуйте (приблизно три хвилини) поки маса не стане густуватої. Зніміть з вогню і трохи остудіть.
Подрібніть горіхи.
І цукати (якщо вони занадто великі).
Додайте в сир родзинки, горіхи, цукати і перемішайте, щоб інгредієнти розподілилися рівномірно.
Влийте суміш з яєць і вершків. Перемішайте.
Покладіть в форму марлю (5 шарів) так, щоб звисали краю.
І влийте суміш.
Загорніть краї. І поставте в тарілку щоб стікала сироватка.
Зверху покладіть якийсь вантаж і помістіть в холодильник на 12 годин.
Тепер, розгорніть краї марлі і переверніть на блюдо, приберіть марлю і прикрасьте на ваш смак. Смачного.