Рецепт Пасха з цукатами фото

Пасха з цукатами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Фрукти, Сухофрукти
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Пасха
Випічка

Рецепт приготування паски з цукатами, горіхами і родзинками.

Кількість порцій: 4-6
  • Сир - 1 кілограм
  • Цукор - 200 грам
  • Яйця - 5 штук
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Вершки - 400 мілілітрів(10-20%)
  • Горіхи - 100 грам (за смаком)
  • Ізюм - 100 грам (промити і обсушити)
  • Цукати - 100 грам
великдень з цукатами - фото крок 1
Подрібнити сир розтерти його через сито.
великдень з цукатами - фото крок 2
Розм'якшіть масло (виделкою або ложкою), додайте і перемішайте.
великдень з цукатами - фото крок 3
Збийте яйця з ванільним і звичайним цукром.
великдень з цукатами - фото крок 4
Влийте вершки, гарненько перемішайте.
великдень з цукатами - фото крок 5
Помістіть суміш на середній вогонь, доведіть до кипіння і готуйте (приблизно три хвилини) поки маса не стане густуватої. Зніміть з вогню і трохи остудіть.
великдень з цукатами - фото крок 6
Подрібніть горіхи.
великдень з цукатами - фото крок 7
І цукати (якщо вони занадто великі).
великдень з цукатами - фото крок 8
Додайте в сир родзинки, горіхи, цукати і перемішайте, щоб інгредієнти розподілилися рівномірно.
великдень з цукатами - фото крок 9
Влийте суміш з яєць і вершків. Перемішайте.
великдень з цукатами - фото крок 10
Покладіть в форму марлю (5 шарів) так, щоб звисали краю.
великдень з цукатами - фото крок 11
І влийте суміш.
великдень з цукатами - фото крок 12
Загорніть краї. І поставте в тарілку щоб стікала сироватка.
великдень з цукатами - фото крок 13
Зверху покладіть якийсь вантаж і помістіть в холодильник на 12 годин.
великдень з цукатами - фото крок 14
Тепер, розгорніть краї марлі і переверніть на блюдо, приберіть марлю і прикрасьте на ваш смак. Смачного.

Схожі рецепти