Рецепт Пасха в хлібопічці фото

Пасха в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Вагітним і годуючим
На святковий стіл , Пасха
Десерти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Так, так, ви не помилилися - йдеться саме про пасці, а не про пасхальному пасці. Це традиційне сирне ласощі теж можна приготувати в хлібопічці! спробуємо?

Опис приготування:

Звичайно, випікати в цей раз хлібопічка нічого не буде - тільки змішає інгредієнти для паски. Але зате як! .. Саме ретельне вимішування і перетирання продуктів до однорідної маси робить паску ніжною, повітряної і такою смачною. Вручну це зробити важко, міксер в такій справі теж не помічник, потужним об'ємним блендером може похвалитися не кожен… Загалом, хлібопічка, і тільки вона! Отже - простий рецепт паски в хлібопічці:

1. Жовтки відокремити від білків і збити з цукром.

2. Поступово ввести в жовткову масу вершки. Продовжуючи збивати, прогріти на повільному вогні - не до кипіння! Як тольок маса загусне, додати ваніль і корицю, перемішати і зняти з вогню.

3. Горіхи подрібнити, при бажанні - прожарити на сухій сковороді.

4. У контейнер хлібопічки викласти сир, вилити вершково-яєчний крем, сухофрукти і горіхи.

5. Включити хлібопічку на заміс тесту. Почувши звуковий сигнал про закінчення замісу - відкрити кришку і спробувати паску. Якщо недостатньо однорідна - включити заміс ще раз.

6. Готову паску викласти в заздалегідь підготовлену і змащену маслом (щоб потім простіше було діставати) форму. Щільно утрамбувати, накрити, прибрати в холодильник на 12-24 годину.

7. Перевернути форму на плоске блюдо і дістати паску.

Готову паску прикрасити горіхами, цукатами, сухофруктами - словом, ніж душа забажає!


  • Сир - 1 кілограм("Мокрий" Творог для пасхи не подходит - Его надо предварительно отжимать. Сухой сделает ее жесткой. Кращий варіант - Творог средней влажности.)
  • Жовтки яєчні - 3 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Сухофрукти - 1 Склянка
  • Горіхи - 1 Склянка
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
Звичайно, випікати в цей раз хлібопічка нічого не буде - тільки змішає інгредієнти для паски. Але зате як! .. Саме ретельне вимішування і перетирання продуктів до однорідної маси робить паску ніжною, повітряної і такою смачною. Вручну це зробити важко, міксер в такій справі теж не помічник, потужним об'ємним блендером може похвалитися не кожен… Загалом, хлібопічка, і тільки вона! Отже - простий рецепт паски в хлібопічці:

1. Жовтки відокремити від білків і збити з цукром.

2. Поступово ввести в жовткову масу вершки. Продовжуючи збивати, прогріти на повільному вогні - не до кипіння! Як тольок маса загусне, додати ваніль і корицю, перемішати і зняти з вогню.

3. Горіхи подрібнити, при бажанні - прожарити на сухій сковороді.

4. У контейнер хлібопічки викласти сир, вилити вершково-яєчний крем, сухофрукти і горіхи.

5. Включити хлібопічку на заміс тесту. Почувши звуковий сигнал про закінчення замісу - відкрити кришку і спробувати паску. Якщо недостатньо однорідна - включити заміс ще раз.

6. Готову паску викласти в заздалегідь підготовлену і змащену маслом (щоб потім простіше було діставати) форму. Щільно утрамбувати, накрити, прибрати в холодильник на 12-24 годину.

7. Перевернути форму на плоске блюдо і дістати паску.

Готову паску прикрасити горіхами, цукатами, сухофруктами - словом, ніж душа забажає!

Схожі рецепти