Пасха сирна царська
(покроковий рецепт з фото)
Святкова кулінарія має свої багаті традиції, і тут знайдуться страви на будь-який смак і достаток. Для вас рецепт чудовою паски з сиру з сухофруктами.
Великдень виходить легка і смачна. Перетріть через сито сир і змішайте його з цедрою апельсина, цукром, вершками і збийте. Дрібно поріжте курагу і втрутився в тісто разом з желатином. Застелите форму для паски марлею і викладіть в неї сирну масу. Поставте в холодильник під гніт на кілька годин до повного застигання. Готову паску вийміть з форми і прикрасьте за бажанням. Приємних вам свят!
- Сир - 500 грам
- Вершки - 150 грам
- Цукор - 100 грам
- Чорнослив - 100 грам
- Желатин - 10 грам
- Цедра апельсина - 2 Ст. Ложки
Замочіть желатин і курагу. Сир протріть через сито.
Зніміть цедру з апельсина, змішайте її з сиром, цукром, вершками і збийте.
Дрібно поріжте курагу і втрутився в тісто разом з желатином.
Застелите форму для паски марлею і викладіть в неї сирну масу. Поставте в холодильник під гніт на кілька годин до повного застигання. Готову паску вийміть з форми і прикрасьте за бажанням.