Рецепт Пасха сирна царська фото

Пасха сирна царська
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Вагітним і годуючим
На святковий стіл , Пасха
Десерти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Святкова кулінарія має свої багаті традиції, і тут знайдуться страви на будь-який смак і достаток. Для вас рецепт чудовою паски з сиру з сухофруктами.

Опис приготування:

Великдень виходить легка і смачна. Перетріть через сито сир і змішайте його з цедрою апельсина, цукром, вершками і збийте. Дрібно поріжте курагу і втрутився в тісто разом з желатином. Застелите форму для паски марлею і викладіть в неї сирну масу. Поставте в холодильник під гніт на кілька годин до повного застигання. Готову паску вийміть з форми і прикрасьте за бажанням. Приємних вам свят!

  • Сир - 500 грам
  • Вершки - 150 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Чорнослив - 100 грам
  • Желатин - 10 грам
  • Цедра апельсина - 2 Ст. Ложки
великдень сирна царська - фото крок 1
Замочіть желатин і курагу. Сир протріть через сито.
великдень сирна царська - фото крок 2
Зніміть цедру з апельсина, змішайте її з сиром, цукром, вершками і збийте.
великдень сирна царська - фото крок 3
Дрібно поріжте курагу і втрутився в тісто разом з желатином.
великдень сирна царська - фото крок 4
Застелите форму для паски марлею і викладіть в неї сирну масу. Поставте в холодильник під гніт на кілька годин до повного застигання. Готову паску вийміть з форми і прикрасьте за бажанням.

Схожі рецепти