Пасха царська
(покроковий рецепт з фото)
Великдень царська - це смачний і ніжний сирний десерт. Таке блюдо зазвичай готують до свята Пасхи. Воно не вимагає випічки, технологія приготування досить проста. Рекомендую!
Перед вами рецепт, як приготувати паску царську. Уважно прочитайте і перегляньте покрокові інструкції, ви побачите, що процес нескладний, та й за часом активної готування недовгий. Хоча готують паску заздалегідь, щоб блюдо настоялося і зайва рідина з сиру скла. Обов'язково додайте сухофрукти і горіхи!
- Сир - 500 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Крем - 200 грам
- Цукор - 100 грам
- Ванілін - - За смаком
- Яйця - 3 штуки
- Ізюм, чорнослив - 0, 5 склянки
- Горіхи - 0, 5 склянки
1. Підготуйте необхідні інгредієнти.
2. Перетріть через сито сир.
3. Яйця збийте з цукром і ваніліном, додайте в сир.
4. Потім - розм'якшене масло і сметану, ретельно перемішайте. Поставте на вогонь на водяну баню. Доведіть до кипіння, потім відразу перенесіть в миску з холодною водою і остудіть, постійно помішуючи.
5. Курагу і горіхи подрібніть. Змішайте з сирною масою сухофрукти і горіхи.
6. Викладіть в застелену марлею форму. Залиште застигати.
7. Потім переверніть на тарілку і прикрасьте шматочками сухофруктів і горіхів. Приємного свята!