Рецепт Пасха царська фото

Пасха царська
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Пасха
Випічка , Десерти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Великдень царська - це смачний і ніжний сирний десерт. Таке блюдо зазвичай готують до свята Пасхи. Воно не вимагає випічки, технологія приготування досить проста. Рекомендую!

Опис приготування:

Перед вами рецепт, як приготувати паску царську. Уважно прочитайте і перегляньте покрокові інструкції, ви побачите, що процес нескладний, та й за часом активної готування недовгий. Хоча готують паску заздалегідь, щоб блюдо настоялося і зайва рідина з сиру скла. Обов'язково додайте сухофрукти і горіхи!


  • Сир - 500 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Крем - 200 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Ванілін - - За смаком
  • Яйця - 3 штуки
  • Ізюм, чорнослив - 0, 5 склянки
  • Горіхи - 0, 5 склянки
великдень царська - фото крок 1
1. Підготуйте необхідні інгредієнти.
великдень царська - фото крок 2
2. Перетріть через сито сир.
великдень царська - фото крок 3
3. Яйця збийте з цукром і ваніліном, додайте в сир.
великдень царська - фото крок 4
4. Потім - розм'якшене масло і сметану, ретельно перемішайте. Поставте на вогонь на водяну баню. Доведіть до кипіння, потім відразу перенесіть в миску з холодною водою і остудіть, постійно помішуючи.
великдень царська - фото крок 5
5. Курагу і горіхи подрібніть. Змішайте з сирною масою сухофрукти і горіхи.
великдень царська - фото крок 6
6. Викладіть в застелену марлею форму. Залиште застигати.
великдень царська - фото крок 7
7. Потім переверніть на тарілку і прикрасьте шматочками сухофруктів і горіхів. Приємного свята!

Схожі рецепти