Рецепт Пасха «царська» заварювана фото

Пасха «царська» заварювана
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сир , Яйця , Горіхи , Сухофрукти , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Пасха
Десерти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Для мене світле свято Великодня - це запах ванілі, паски, фарбовані яйця і… звичайно, сирна паска! Цей рецепт мені завжди подобався малою кількістю вершкового масла і заварним яєчним кремом.

Опис приготування:

Як зробити великодній стіл красивим і корисним? Це рецепт десерту точно посприяє виконанню завдання. Пасха, як"Царська" ідеальна за складом інгредієнтів, вона легка і смачна. Зазначу, що в цьому рецепті, як приготувати паску"Царську" заварний, використовуються не сирі яйця. Вони заварюються з гарячими вершками. А горіхи і в'ялена журавлина доповнять багатий смак сирного десерту.

Приємних вам клопоту на кухні!

  • Сир 18% - 300 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Жовтки яєчні - 2 штуки
  • Цукор - 70 грам
  • Вершки 35% - 200 мілілітрів
  • Сухофрукти - 1/2 склянки (журавлина в'ялена)
  • Горіхи - 50 грам(funduk)
  • Ванілін - За смаком
великдень
Сир перетріть блендером до однорідної маси без грудочок.
великдень
Жовтки збийте з цукром.
великдень
Вершки і ванілін доведіть до кипіння. Додайте збиті жовтки, перемішайте і варіть протягом 5 хвилин до загустіння. Додайте розм'якшене вершкове масло, зніміть з вогню, ретельно перемішайте.
великдень
Додайте заварний крем в сир і збивайте міксером протягом 3 хвилин.
великдень
Горіхи подрібнити в блендері до великої крихти, в'ялену журавлину замочіть в окропі на 15 хвилин, злийте. Додайте в сирну масу, перемішайте.
великдень
Форму для паски вистелити марлею, викладіть сирну масу, накрийте марлею і поставте в холод під пресом на ніч.
великдень
Вранці накрийте форму блюдом, переверните, зніміть марлю, прикрасьте паску сухофруктами і цукровим декором. Світлої вам Великодня!

Схожі рецепти