Пасха сирна заварювана
(покроковий рецепт з фото)
Користуюся цим рецептом давно і готую такі паски поряд з традиційними з мучного тесту. Ця страва виходить дуже ніжним, смачним. Діти від нього в захваті.
Рецепт дуже простий. Збийте яйця з цукром і молоком, доведіть до кипіння і додайте олію. В отриману суміш додайте сир, сметану, ваніль, родзинки і добре перемішайте. Форму застеліть марлею і викладіть в неї сирну масу. Поставте в холодильник до повного застигання, потім приберіть форму і прикрасьте паску. Зі святом, Христос Воскрес!
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир - 400 грам
- Ваніль - 5 грам
- Цукор - 100 грам
- Ізюм - 100 грам
- Крем - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 50 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
Збийте яйця з цукром і молоком, доведіть до кипіння і додайте розтоплене масло. Ще раз збийте.
Додайте в суміш сир, сметану, ваніль і перемішайте.
Вмішайте в масу родзинки.
Форму вистелити марлею і викладіть в неї сирну масу. Поставте в холодильник до повного застигання, потім приберіть форму і прикрасьте паску.