Рецепт Пасха сирна заварювана фото

Пасха сирна заварювана
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Вагітним і годуючим
На святковий стіл , Пасха
Десерти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Користуюся цим рецептом давно і готую такі паски поряд з традиційними з мучного тесту. Ця страва виходить дуже ніжним, смачним. Діти від нього в захваті.

Опис приготування:

Рецепт дуже простий. Збийте яйця з цукром і молоком, доведіть до кипіння і додайте олію. В отриману суміш додайте сир, сметану, ваніль, родзинки і добре перемішайте. Форму застеліть марлею і викладіть в неї сирну масу. Поставте в холодильник до повного застигання, потім приберіть форму і прикрасьте паску. Зі святом, Христос Воскрес!

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сир - 400 грам
  • Ваніль - 5 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Ізюм - 100 грам
  • Крем - 200 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
великдень сирна заварювана - фото крок 1
Збийте яйця з цукром і молоком, доведіть до кипіння і додайте розтоплене масло. Ще раз збийте.
великдень сирна заварювана - фото крок 2
Додайте в суміш сир, сметану, ваніль і перемішайте.
великдень сирна заварювана - фото крок 3
Вмішайте в масу родзинки.
великдень сирна заварювана - фото крок 4
Форму вистелити марлею і викладіть в неї сирну масу. Поставте в холодильник до повного застигання, потім приберіть форму і прикрасьте паску.

Схожі рецепти