Пампушки на кефире
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати пампушки на кефірі в домашніх умовах. Це смачна і пишна домашня випічка, яка готується на сковороді, так що процес багато часу не забере!
Цей простий в готуванні і цікавий рецепт приготування пампухів на кефірі - мій особистий фаворит. Я не дуже любила смажену випічку, але потім підгледіла в одному кулінарному журналі, що масло треба брати дуже якісне, і міняти його в сковороді якомога частіше - тоді неприємного присмаку не виникне. Ну а самі пампушки треба перед подачею промокнути паперовими серветками з усіх боків.
- Борошно - 3 склянки
- Кефір - 1 Склянка
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 1 Склянка(3 ст.Л. - в тісто, все інше - для фритюру)
- Сода - 0.5 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Цукрова пудра - За смаком (для прикраси)
1. В кефірі розводимо соду, чекаємо, поки почнуть з'являтися бульбашки. Потім додамо цукор і масло.
2. Яйце в окремій тарі збиваємо і вводимо в тісто. Туди ж всипаємо борошно. Тепер нам необхідно замісити однорідне тісто.
3. Тепер формуємо з нього пампушки і обсмажити їх у фритюрі.
4. От і все! при подачі посипаємо цукровою пудрою. Смачного!