Рецепт Пампушки для боща фото

Пампушки для боща
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Тісто, Дріжджове тісто
На полуденок
Випічка

Який же червоний борщ без пампушок з часником? Оригінальна страва українського народу, дуже смачне і ситне. Немає кращого поєднання для борщу, ніж сало і пампушки з часником.

Пампушки для борща - це найкраще, з чим взагалі можна поєднувати червоний борщ! Готуються швидко і без зайвих витрат сил і часу. Крім випічки пампушок ми ще готуємо помадку, щоб надати їм часниковий смак і аромат. Читайте нижче, как приготовить пампушки к борщу.

  • Борошно пшеничне - 280 грам
  • Молоко - 170 мілілітрів
  • Дріжджі сухі, пакетик - 1/2 штуки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Оливкова олія - 2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
1
У мисці змішайте дріжджі, сіль і цукор. Дріжджову суміш тонкою цівкою всипте в підігріте молоко, постійно перемішуючи, потім додайте просіяне борошно.
2
Тісто гарненько вимісіть і залиште на 15 хвилин при кімнатній температурі.
3
Розділіть тісто на рівні частини, сформуйте з шматочків тесту кругленькі булочки і приберіть в тепле місце на 1 час.
4
Змастіть булочки збитим яйцем і відправте в духовку, розігріту до 220 градусів, з 15 хвилин.
5
Поки булочки запікаються, приготуйте "помадку" для булочок. Подрібніть часничок, додайте до оливкової олії і перемішайте. Не забудьте посолити і поперчити. Теплі пампушки змастіть часниковим маслом і подавайте до борщу!

Схожі рецепти