«п'яна» курка
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто любить запікати на сімейні свята цілу курку. Запечіть курку на банку з пивом. Багатий набір спецій і аромат пива роблять її апетитною і ароматною. Скоринка виходить хрустка і смачною!
Страви з курки - дуже часті гості на нашому столі. Ми її варимо, roza_ker, tusim, використовуємо різні маринади. Однак існують дуже прості рецепти, які до смаку не поступаються складним. Рецептів «П'яної» курки дуже багато. Цей же рецепт приготування курки просто чудовий - простий, швидкий, смачний і, звичайно ж, оригінальний. А сам процес його приготування мало кого залишить байдужим. "п'яна" курка подарує вам нові смакові відчуття, тому що курка, приготована на пиві, має ніжний і неповторний смак і аромат. Поспішаю з вами поділитися, як приготувати "п'яну" курку.
- Курка - 1.800 грами
- Пиво - 450 мілілітрів
- Суміш спецій - 1 Чайна ложка (паприка, чорний перець, сухий часник, кмин, чебрець, гірчичний порошок, каррі)
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка

Курку помийте, приправити сіллю, намажте спеціями з усіх боків.

Поставте банку з куркою на деко, застелене пергаментом. Налийте трохи води і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікайте протягом 1 годину.