Рецепт «п'яна» курка фото

«п'яна» курка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви цілком

Багато хто любить запікати на сімейні свята цілу курку. Запечіть курку на банку з пивом. Багатий набір спецій і аромат пива роблять її апетитною і ароматною. Скоринка виходить хрустка і смачною!

Страви з курки - дуже часті гості на нашому столі. Ми її варимо, roza_ker, tusim, використовуємо різні маринади. Однак існують дуже прості рецепти, які до смаку не поступаються складним. Рецептів «П'яної» курки дуже багато. Цей же рецепт приготування курки просто чудовий - простий, швидкий, смачний і, звичайно ж, оригінальний. А сам процес його приготування мало кого залишить байдужим. "п'яна" курка подарує вам нові смакові відчуття, тому що курка, приготована на пиві, має ніжний і неповторний смак і аромат. Поспішаю з вами поділитися, як приготувати "п'яну" курку.

  • Курка - 1.800 грами
  • Пиво - 450 мілілітрів
  • Суміш спецій - 1 Чайна ложка (паприка, чорний перець, сухий часник, кмин, чебрець, гірчичний порошок, каррі)
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Курку помийте, приправити сіллю, намажте спеціями з усіх боків.
Поставте банку з куркою на деко, застелене пергаментом. Налийте трохи води і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікайте протягом 1 годину.

Схожі рецепти