Рецепт Овочі в духовці фото

Овочі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Ідеальний варіант перекусу або гарніру. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати овочі в духовці. Блюдо вийде ароматним і ситним. Уважно виконуйте інструкції рецепта і все вийде.

Опис приготування:

Це ідеальне блюдо для всіх любителів овочів, особливо для вегетаріанців. Завдяки унікальним спецій овочі виходять дуже ароматними. Крім цього, блюдо дуже корисно, так як в складі містить безліч різних овочів. Обов'язково спробуйте приготувати його будинку, і ви не пошкодуєте. Смачного!

  • Картопля - 3 штуки
  • Солодка картопля - 2 штуки
  • Червона цибуля - 1 штука
  • Cukini - 2 штуки
  • Літня гарбуз - 1 штука
  • Морква - 250 грам (сорту дитини)
  • Гриби - 200 грам
  • Розмарин, чебрець, базилік - 1 пучок
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
1
Всі овочі необхідно очистити і промити, далі нарізаємо їх шматочками середньої величини. Духовку розігріваємо до 220 градусів.
2
В окремій ємності змішуємо чебрець, розмарин, базилік, часник, оливкова олія, бальзамічний оцет, сіль і перець і ретельно все перемішуємо. Це буде ароматна приправа, яка додасть смак овочів.
3
Розміщуємо нарізані овочі в миску з приправою і перемішуємо, щоб вона рівномірно розподілилася по всій поверхні.
4
Далі готуємо лист, на який вистилає папір для випікання або фольгу. Викладаємо овочі на фольгу і обсмажуємо протягом 40 хвилин, помішуючи кожні 15-20 хвилин.

Схожі рецепти