Овочі в духовці під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ніжні і соковиті овочі, запечені в духовці, не залишать вас байдужими. З різноманітності соусів я вибрала часниковий на сметані і майонезі. Овочі просочилися, стали ароматними.
Опис приготування:
Всі овочі слід вимити, порізати, залити приготовленим соусом і запекти в духовці. Готово!
- Кабачок - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Помідор черрі - 5-10 штук
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Орегано - За смаком
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка (для змащування форми перед запіканням)
Підготуємо продукти. Всі овочі вимити.
Ріжемо не надто великими шматочками овочі.
Змащуємо деко. Викладаємо в довільному порядку овочі.
Для соусу змішуємо майонез зі сметаною, зеленню, спеціями. Також додаємо пропущений через прес часник, сіль.
Поливаємо овочі соусом. Розігріваємо до 200 градусів духовку і запікаємо хвилин 30-35.
Овочі готові. Смачного!