Овочевий суп з грушею
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися цікавим рецептом овочевого супу з грушами. Подібне поєднання може звучати незвично на перший погляд, але повірте, воно неймовірно вдале. Груша додає родзинки страви.
Докладніше, як приготувати овочевий суп з грушами, я розповім нижче. Грушу вибирайте стиглу і м'яку, щоб вона легко подрібнити в пюре. Суп виходить легким, вишуканим і дуже смачним!
- Груша - 2 штуки
- Вершки - 100 мілілітрів(20% жирності)
- Сіль - За смаком
- Чорний перець мелений - За смаком
- Картопля - 2 штуки
- Гарбуз - 600 грам
- Вода - За смаком
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Очистіть гарбуз і картопля, наріжте великими кубиками.
Перекладіть овочі в каструлю, залийте водою так, щоб вона тільки покривала їх. Приправити сіллю і poperčite. Варіть на середньому вогні 15 хвилин.
Грушу очистіть від шкірки, наріжте кубиками і збризніть лимонним соком.
Додайте грушу в каструлю і варіть до повної готовності. Приблизно 10 хвилин.
Влийте в каструлю вершки. Подрібніть суп за допомогою погружного блендера до однорідного пюре.
Овочевий суп з грушами готовий. Приємного вам апетиту!