Овочевий суп без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рекомендую вам легкий і пісний рецепт овочевого суп без м'яса. Для любителів здорової їжі без шкоди для фігури.
Опис приготування:
Суп можна їсти під час посту або дієти. Виходить наваристим завдяки зажарки. Для приготування овочевого суп без м'яса беремо або рис або пшоно. Обов'язково покладіть лавровий лист, koriandr, червоний і чорний перець. Дивимося далі рецепт.
- Мал - 100 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Морквина - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Селера - 0, 5 штуки
- Спеції - За смаком
- Зелень - 100 грам
- Вершкове масло - 50 грам
Підготуйте інгредієнти.
Рис промийте і варіть хвилин 10 в каструлі.
Картошку чистим, додаємо в суп.
Поки вариться картопля, подрібнюємо цибулю, селера, морквину.
Розтопити вершкове масло на сковороді.
Обсмажуємо овочі.
Додаємо спеції і зажарку в суп.
В готовий овочевий суп без м'яса додаємо подрібнену зелень. Варимо ще 2-3 хвилини і подаємо. Смачного!