Овочевий суп без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую вам легкий і пісний рецепт овочевого суп без м'яса. Для любителів здорової їжі без шкоди для фігури.
Суп можна їсти під час посту або дієти. Виходить наваристим завдяки зажарки. Для приготування овочевого суп без м'яса беремо або рис або пшоно. Обов'язково покладіть лавровий лист, koriandr, червоний і чорний перець. Дивимося далі рецепт.
- Мал - 100 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Морквина - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Селера - 0, 5 штуки
- Спеції - За смаком
- Зелень - 100 грам
- Вершкове масло - 50 грам
Підготуйте інгредієнти.
Рис промийте і варіть хвилин 10 в каструлі.
Картошку чистим, додаємо в суп.
Поки вариться картопля, подрібнюємо цибулю, селера, морквину.
Розтопити вершкове масло на сковороді.
Обсмажуємо овочі.
Додаємо спеції і зажарку в суп.
В готовий овочевий суп без м'яса додаємо подрібнену зелень. Варимо ще 2-3 хвилини і подаємо. Смачного!