Суп овочевий без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Цей варіант першої страви ідеально підійде для вегетаріанців або для людей, які дотримуються посту. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати овочевий суп без м'яса, уважно дотримуйтесь рецептом.
Опис приготування:
Суп виходить дуже ароматним і легким завдяки своїм складом, однак наявність бобів робить його дуже поживним за рахунок багатого змісту білка. Спеції відмінно відтіняють смак овочів і тофу, а завдяки відсутності м'яса цей суп можуть вживати вегетаріанці або люди, дотримуються посту. Подавати такий суп без м'яса бажано гарячим, посипавши рубаною зеленню з грінками. Смачного!
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Тофу - 1 штука
- Перець чилі мелений - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Каєнський перець - 1/4 чайних ложки
- Кмин - 1/2 чайних ложки
- Стебло селери - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Cukini - 1 штука
- Гриби - 150 грам
- Томатна паста - 0, 5 Ст. Ложки
- Помідор - 1 штука
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Консервована квасоля - 150 грам
1
Очищаємо і промиваємо всі необхідні овочі. Ставимо каструлю на середній вогонь і додаємо оливкова олія. Нарізаємо цибулю і часник дрібно, додаємо в каструлю і обсмажуємо до золотистого кольору протягом 5 хвилин.
2
Додаємо тофу, приправи, накриваємо кришкою і тушкуємо ще 3 хвилини.
3
Далі нарізаємо селеру, болгарський перець тонкими скибочками. Так само чинимо з грибами і цукіні. Додаємо все це в каструлю. Млоїмо ще 5 хвилин, періодично перемішуючи.
4
Далі додаємо томатну пасту і боби. Ретельно перемішуємо, потім додаємо трохи цукрового пеку. Готуємо дві хвилини.
5
Заливаємо все це окропом і варимо протягом 45 хвилин. Додаємо перець чилі, сіль за смаком. Перемішуємо і накриваємо кришкою.