Рецепт Суп овочевий без м'яса фото

Суп овочевий без м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей варіант першої страви ідеально підійде для вегетаріанців або для людей, які дотримуються посту. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати овочевий суп без м'яса, уважно дотримуйтесь рецептом.

Опис приготування:

Суп виходить дуже ароматним і легким завдяки своїм складом, однак наявність бобів робить його дуже поживним за рахунок багатого змісту білка. Спеції відмінно відтіняють смак овочів і тофу, а завдяки відсутності м'яса цей суп можуть вживати вегетаріанці або люди, дотримуються посту. Подавати такий суп без м'яса бажано гарячим, посипавши рубаною зеленню з грінками. Смачного!

  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Тофу - 1 штука
  • Перець чилі мелений - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Каєнський перець - 1/4 чайних ложки
  • Кмин - 1/2 чайних ложки
  • Стебло селери - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Cukini - 1 штука
  • Гриби - 150 грам
  • Томатна паста - 0, 5 Ст. Ложки
  • Помідор - 1 штука
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Консервована квасоля - 150 грам
1
Очищаємо і промиваємо всі необхідні овочі. Ставимо каструлю на середній вогонь і додаємо оливкова олія. Нарізаємо цибулю і часник дрібно, додаємо в каструлю і обсмажуємо до золотистого кольору протягом 5 хвилин.
2
Додаємо тофу, приправи, накриваємо кришкою і тушкуємо ще 3 хвилини.
3
Далі нарізаємо селеру, болгарський перець тонкими скибочками. Так само чинимо з грибами і цукіні. Додаємо все це в каструлю. Млоїмо ще 5 хвилин, періодично перемішуючи.
4
Далі додаємо томатну пасту і боби. Ретельно перемішуємо, потім додаємо трохи цукрового пеку. Готуємо дві хвилини.
5
Заливаємо все це окропом і варимо протягом 45 хвилин. Додаємо перець чилі, сіль за смаком. Перемішуємо і накриваємо кришкою.

Схожі рецепти