Рецепт Овочевий гарнір до м'яса фото

Овочевий гарнір до м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Болгарський перець
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 12
Час приготування: 45 хв.

Підібрати гарнір до м'яса - справа нехитра. Деякі сполучення м'яса і гарніру стали настільки звичними, що сприймаються як єдине ціле. Пропоную рецепт овочевого гарніру до м'яса!

Опис приготування:

Овочевий гарнір - відмінне доповнення до білкової їжі, не обмежуйтеся картоплею, спробуйте гарніри з кабачків, зеленої квасолі, капусти. Овочі на гарнір можна просто швидко відварити і заправити олією, а можна зробити запіканку, пюре, запекти овочі в духовці або на грилі, згасити або посмажити.

  • Картопля - 2 кілограма
  • Часник - 4 зубчики
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець болгарський - 4 штуки
  • Рослинна олія - 1/4 склянки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Каєнський перець - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
овочевий гарнір до м'яса - фото крок 1
1. Розігрійте духовку до 240 градусів. Наріжте картоплю на чотири частини.
овочевий гарнір до м'яса - фото крок 2
2. Великими кубиками поріжте цибулю.
овочевий гарнір до м'яса - фото крок 3
3. Поріжте болгарський перець на кубики, як і цибуля.
овочевий гарнір до м'яса - фото крок 4
4. Змішайте нарізані овочі в одній великій каструлі.
овочевий гарнір до м'яса - фото крок 5
5. Додайте подрібнений часник.
овочевий гарнір до м'яса - фото крок 6
6. Полийте овочі маслом.
овочевий гарнір до м'яса - фото крок 7
7. Приправте сіллю і перцем за смаком.
овочевий гарнір до м'яса - фото крок 8
8. Перемішайте овочі, помістіть на деко.
овочевий гарнір до м'яса - фото крок 9
9. Запікайте овочевий гарнір в духовці протягом півгодини.

Схожі рецепти