Овочевий гарнір до м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Підібрати гарнір до м'яса - справа нехитра. Деякі сполучення м'яса і гарніру стали настільки звичними, що сприймаються як єдине ціле. Пропоную рецепт овочевого гарніру до м'яса!
Овочевий гарнір - відмінне доповнення до білкової їжі, не обмежуйтеся картоплею, спробуйте гарніри з кабачків, зеленої квасолі, капусти. Овочі на гарнір можна просто швидко відварити і заправити олією, а можна зробити запіканку, пюре, запекти овочі в духовці або на грилі, згасити або посмажити.
- Картопля - 2 кілограма
- Часник - 4 зубчики
- Цибуля - 1 штука
- Перець болгарський - 4 штуки
- Рослинна олія - 1/4 склянки
- Вершкове масло - 50 грам
- Каєнський перець - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. Розігрійте духовку до 240 градусів. Наріжте картоплю на чотири частини.
2. Великими кубиками поріжте цибулю.
3. Поріжте болгарський перець на кубики, як і цибуля.
4. Змішайте нарізані овочі в одній великій каструлі.
5. Додайте подрібнений часник.
6. Полийте овочі маслом.
7. Приправте сіллю і перцем за смаком.
8. Перемішайте овочі, помістіть на деко.
9. Запікайте овочевий гарнір в духовці протягом півгодини.