Рецепт Овочевий гарнір фото

Овочевий гарнір
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Кольорова капуста, Брюссельська капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, Для дітей, На швидку руку
Гарячі страви, Гарніри

Простий, але смачний гарнір з овочів стане чудовим доповненням до ситно обіду або вечері. Він відмінно підходить до м'ясних і рибних страв. А ще його можна подати самостійно з хлібцями.

Рецепт, як приготувати овочевий гарнір відмінно вписується в пісне і вегетаріанське меню. Цей гарнір нам сподобався і теплим, і холодним. Ще одна його перевага - він без картоплі і майонезу. Готуйте з задоволенням і користю!

  • Цвітна капуста - 300 грам
  • Брюссельська капуста - 300 грам
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Пастернак - 1 штука
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Гірчиця зернова - 1 Ст. Ложка
  • Сік апельсиновий - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
овочевий гарнір - фото крок 1
Свіжозамороженої брюссельську капусту необхідно розморозити при кімнатній температурі. Овочі помийте, очистіть. Морква і пастернак наріжте брусочками. Цвітну капусту розберіть на суцвіття. Зелена цибуля наріжте кільцями.
овочевий гарнір - фото крок 2
На пательні, на розігрітій олії, пассеруйте цибулю-порей, пастернак і морква до золотистої скоринки.
овочевий гарнір - фото крок 3
Додайте брюссельську капусту, кольорову капусту, обсмажте протягом 2 хвилин. Потім накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні протягом 7 хвилин до м'якості капусти. Додати сіль за смаком.
овочевий гарнір - фото крок 4
Для заправки з'єднайте сік вичавленого апельсина, зернову гірчицю. Заправте тушковані овочі, готуйте ще одну хвилину, зніміть з вогню. Смачного!

Схожі рецепти