Овочевий салат
(покроковий рецепт з фото)
Салати повинні бути присутніми щодня в нашому раціоні, це наш вітамінний запас! Плюс це низькокалорійний і корисний перекус або вечерю. Такий салат буде відмінним рішенням до риби або м'яса.
Отже, розповідаю, як приготувати овочевий салат. Візьміть найсвіжіші овочі, зелень, можна улюблені спеції додати. Всі крупно поріжте, заправте салат олією з оцтом і гірчицею і подавайте свіжоприготовленим. Щоб зробити салат ще більш яскравим і ошатним, покладіть замість (а можна і те і інше) болгарського перцю паприку червоного або оранжевого кольору. Додайте зелену цибулю або шніт цибуля. Хай щастить!
- Огірок - 2 штуки
- Помідор - 3 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Оцет 6% - 1 Чайна ложка (винний, яблучний, рисовий)
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Пучок листя салату - 1 штука

1. Підготуйте овочі, ретельно вимийте, у перцю видаліть насіння. Звичайний оцет можна замінити рисовим, яблучним або винним.

2. Овочі порізати великими шматочками.

3. Зробіть заправку для салату: з'єднайте масло, оцет, гірчицю і рубаний часник.

4. Перемішайте овочі з заправкою. Сіль і перець чорний мелений додайте за смаком. Я поклала по щіпці.

5. Листя салату вимийте і висушіть. Порвіть руками, покладіть на плоску тарілочку або в салатник, зверху овочі з заправкою.

6. Приємного!