Овочевий салат
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 10 хв.
Салати повинні бути присутніми щодня в нашому раціоні, це наш вітамінний запас! Плюс це низькокалорійний і корисний перекус або вечерю. Такий салат буде відмінним рішенням до риби або м'яса.
Опис приготування:
Отже, розповідаю, як приготувати овочевий салат. Візьміть найсвіжіші овочі, зелень, можна улюблені спеції додати. Всі крупно поріжте, заправте салат олією з оцтом і гірчицею і подавайте свіжоприготовленим. Щоб зробити салат ще більш яскравим і ошатним, покладіть замість (а можна і те і інше) болгарського перцю паприку червоного або оранжевого кольору. Додайте зелену цибулю або шніт цибуля. Хай щастить!
- Огірок - 2 штуки
- Помідор - 3 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Оцет 6% - 1 Чайна ложка (винний, яблучний, рисовий)
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Пучок листя салату - 1 штука
1. Підготуйте овочі, ретельно вимийте, у перцю видаліть насіння. Звичайний оцет можна замінити рисовим, яблучним або винним.
2. Овочі порізати великими шматочками.
3. Зробіть заправку для салату: з'єднайте масло, оцет, гірчицю і рубаний часник.
4. Перемішайте овочі з заправкою. Сіль і перець чорний мелений додайте за смаком. Я поклала по щіпці.
5. Листя салату вимийте і висушіть. Порвіть руками, покладіть на плоску тарілочку або в салатник, зверху овочі з заправкою.
6. Приємного!