Рецепт Овочевий салат фото

Овочевий салат
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор , Огірок
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 10 хв.

Салати повинні бути присутніми щодня в нашому раціоні, це наш вітамінний запас! Плюс це низькокалорійний і корисний перекус або вечерю. Такий салат буде відмінним рішенням до риби або м'яса.

Опис приготування:

Отже, розповідаю, як приготувати овочевий салат. Візьміть найсвіжіші овочі, зелень, можна улюблені спеції додати. Всі крупно поріжте, заправте салат олією з оцтом і гірчицею і подавайте свіжоприготовленим. Щоб зробити салат ще більш яскравим і ошатним, покладіть замість (а можна і те і інше) болгарського перцю паприку червоного або оранжевого кольору. Додайте зелену цибулю або шніт цибуля. Хай щастить!

  • Огірок - 2 штуки
  • Помідор - 3 штуки
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Оцет 6% - 1 Чайна ложка (винний, яблучний, рисовий)
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Пучок листя салату - 1 штука
овочевий салат - фото крок 1
1. Підготуйте овочі, ретельно вимийте, у перцю видаліть насіння. Звичайний оцет можна замінити рисовим, яблучним або винним.
овочевий салат - фото крок 2
2. Овочі порізати великими шматочками.
овочевий салат - фото крок 3
3. Зробіть заправку для салату: з'єднайте масло, оцет, гірчицю і рубаний часник.
овочевий салат - фото крок 4
4. Перемішайте овочі з заправкою. Сіль і перець чорний мелений додайте за смаком. Я поклала по щіпці.
овочевий салат - фото крок 5
5. Листя салату вимийте і висушіть. Порвіть руками, покладіть на плоску тарілочку або в салатник, зверху овочі з заправкою.
овочевий салат - фото крок 6
6. Приємного!

Схожі рецепти